Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan bizonyítsam azt hogy...

Hogyan bizonyítsam azt hogy én nem is hiányoztam?

Figyelt kérdés

Szóval a suliba ilyen sz.ar elektronnikus napló van miszerint én olyan órákról hiányozam amiken tuti hogy benntvoltam,mert nem vagyok egy hiányzós típus igy fejbe tudom tartani hogy mikor vagyok hol.Na de kérdezem én hogy honnan szerezzek rólla igazolást ha bennnt voltam az órán?Feltettem ezt a kérdést az ofőnek is de ő volt olyan kedves és nemválaszolt rá.Ilyen helyzetbe mi a teendő?

Komolyan azon gondolkodtam hogy beperelem az egész kócerájt:D:D:D

Komolyra fordítva a szót azért elég felháborító a dolog...

2009. nov. 9. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a tanáron kéred számot, aki beírt hiányzónak vagy fogd szépen az osztályod és együttesen közlitek, hogy te márpedig akkor is ott voltál órán és nézzék meg az óravázlatot stb.
2009. nov. 9. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
Papírnaplót akkor is vezetni kell, ott mi a helyzet?
2009. nov. 9. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, milyen az az elektronikus napló, de ha olyasmi, mint a fiamék középiskolájában (mágneskártyával lehet be- és kilépni az épületből) az azért elég jól regisztrálja a diák jelenlétét...

Bár 1-1 tanítási óránál is kártyával kell belépni a terembe???... (A fiaméknél a tanórákon való jelenlétet az adott tanár jegyzi a naplóba. Náluk azt is beírják, ha a tanuló x-percet késik az óráról.)

Esetleg tudnád bizonyítani a jelenléted, ha megmutatod az adott órán írt jegyzeteidet, ezt nem tudtad volna leírni, ha nem vagy ott fizikailag az órán!

Vagy az osztálytársaidat kérd meg tanúskodni!

Ha valóban igazságtalanul írtak be hiányzó órákat neked, akkor tegyél írásbeli panaszt az igazgatónál!

2009. nov. 9. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolsó: nem, az elektronikus napló nem az amire te gondolsz, ez olyan mint a sima napló csak annyi, hogy interneten meg tudja nézni a diák(szülő) a jegyeket, beírásokat, hiányzásokat...

Nálunk pl. nincs is már papír napló...

2009. nov. 9. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!