Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szakdolgozat készítése, de...

Szakdolgozat készítése, de hogyan is kellene?

Figyelt kérdés
Középiskolás tanulók életmódjáról írom a szakdolgozatomat, és nem igazán tudom hogy hogyan építsem fel, ha bárkinek van bármi segítsége kulcsszavakat adhat a könnyebb kereséshez öleteket, korábbi szakdolgozatok eredményeit, vagy olyan oldalt ami használható témakörökre bontott vázlatot..vagyis bármi használhatót azt megköszönném. A konzulensemhez nincs képem már menni mert voltam vagy 5x sok használhatót nem mondott meg szerintem már nem is igazán kíváncsi részeredményekre csak a közel kész dokumentumomra. Képeket táblázatokat idézeteket tegyek-e bele, illetve milyen síkon kellene elindulnom, kérdőívet töltettem a 9. osztályban, de így utólag átgondolva lehet hogy kicsit hiányos lett.

2013. okt. 6. 11:08
 1/3 anonim ***** válasza:

melyik suliban, milyen szakon,

mert nem mindegy

2013. okt. 7. 23:23
 2/3 anonim válasza:

Megírtad és lekérdezted a kérdőívet úgy hogy nem tudod miről is szeretnél írni? Valami gyakorlati órára kellett és azt gondoltad majd valamit kihozol belőle vagy ezt tanácsolta a konzulens?

Mivel a kérdőív már megvan így sajna abból kell kiindulnod, vagyis gombhoz a kabátot szituáció.

Gondold át pontosan mik voltak a dimenziók és azon belül mire irányuló kérdéseket írtál a kérdőívbe.

Nem könnyű így összerakni egy szakdogát, de semmi sem lehetetlen. :)

A hipotéziseid megvannak?

Az hogy "középiskolás tanulók életmódja" kicsit tág. Így nagyon sok mindenről kéne írni, vagyis mindenről felszínesen. Azt nem szokták értékelni. Szükség lenne szűkíteni a témát, mind térben, mind időben és akár csak két három külön témakört kidomborítani, a többit meg csak megemlíteni.

A kérdőív nagyon meghatározó lehet abban, hogy merre kellene indulnod.

2013. okt. 14. 23:29
 3/3 A kérdező kommentje:

Testnevelő-Edző(Nyf)

"Tűl tág a téma" nemcsak h eszembe jutott, de meg is említettem a témavezetőmnek, plussz néztem korábbi "életmódos" mágpedig középiskolásokra korlátozódo szakdogikat és egy fikarcnyit se szűkítettek többet csak más a címe de tartalma és lényege majdhogynem közös az enyémmel. Bő 1 hónapom van 6 oldallal kész kérdőívekkel, beadom a 4.eseknek is (12.-esek) a kérdőívet töltsék ki (belémköthetnek h nem reprezentatív a minta ha csak 9.eseket kérdezgetek) és valamit összehajítok nem ötös itt a cél 2 lehetőséh létezik...amiket nem kell felvázolni. Mindenesetre köszönöm a reakciókat!

2013. okt. 22. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!