Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Minden érettségi ugyanaz?

Minden érettségi ugyanaz?

Figyelt kérdés
A kérdésem arra céloz hogyha én most szakközép iskolába járok és érettségizni fogok akkor ugyanolyan érettségim lesz mintha gimiben érettségiztem volna??? Vagy vmi különbség van közöttük?
2013. szept. 23. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Nincs semmi különbség, ugyanolyan érettségit kapsz. Gimit azért választják, mert ott általában több óraszámmal dolgoznak nem irányulnak szakra ezért több idő jut azokra a tantárgyakra amiből lehet érettségizni.
2013. szept. 23. 16:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem, és hogy működik az érettségi mondják,hogy töri,matek,magyar,idegen nyelv,meg egy amit akarsz mondjuk legyen a földrajz de én még szeretnék tesiböl meg bioszbol is érettségizni esetleg még infóbol is! Ezt lehet??
2013. szept. 23. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Mivel bizonyos tárgyakból kötelező az érettségi

(magyar,töri,matek), ezért az érettségi bizonyítvány

is egységes.

2013. szept. 23. 17:04
 4/8 A kérdező kommentje:
de akkor annyiból érettségizek amennyiből akarok???
2013. szept. 23. 17:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Amennyiből szeretnél, de nem érdemes annyiból, amennyit írtál... Miért szeretnél ezekből mind???
2013. szept. 23. 18:14
 6/8 A kérdező kommentje:
ki tudja mit hoz még a sors :) de biológiából és földrajzból nameg infoból 5 ös voltam mindig :D
2013. szept. 23. 18:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Olyat érdemes érettségi tantárgyak közé venni, ami a továbbtanulásban szükséges pl. kémia biológia emelt, ha orvos. stb
2013. szept. 23. 19:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, annyi tárgyból érettségizhetsz, amennyiből csak akarsz!

És ha bírod felkészüléssel, az az értelme, hogy ingyen megteheted, de ha utóbb szeretnél még egy tárgyból pluszban érettségizni, az sok pénz.

2013. szept. 23. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!