Minden érettségi ugyanaz?
Figyelt kérdés
A kérdésem arra céloz hogyha én most szakközép iskolába járok és érettségizni fogok akkor ugyanolyan érettségim lesz mintha gimiben érettségiztem volna??? Vagy vmi különbség van közöttük?2013. szept. 23. 16:34
1/8 anonim válasza:
Nincs semmi különbség, ugyanolyan érettségit kapsz. Gimit azért választják, mert ott általában több óraszámmal dolgoznak nem irányulnak szakra ezért több idő jut azokra a tantárgyakra amiből lehet érettségizni.
2/8 A kérdező kommentje:
Értem, és hogy működik az érettségi mondják,hogy töri,matek,magyar,idegen nyelv,meg egy amit akarsz mondjuk legyen a földrajz de én még szeretnék tesiböl meg bioszbol is érettségizni esetleg még infóbol is! Ezt lehet??
2013. szept. 23. 16:55
3/8 anonim válasza:
Mivel bizonyos tárgyakból kötelező az érettségi
(magyar,töri,matek), ezért az érettségi bizonyítvány
is egységes.
4/8 A kérdező kommentje:
de akkor annyiból érettségizek amennyiből akarok???
2013. szept. 23. 17:05
5/8 anonim válasza:
Amennyiből szeretnél, de nem érdemes annyiból, amennyit írtál... Miért szeretnél ezekből mind???
6/8 A kérdező kommentje:
ki tudja mit hoz még a sors :) de biológiából és földrajzból nameg infoból 5 ös voltam mindig :D
2013. szept. 23. 18:22
7/8 anonim válasza:
Olyat érdemes érettségi tantárgyak közé venni, ami a továbbtanulásban szükséges pl. kémia biológia emelt, ha orvos. stb
8/8 anonim válasza:
Igen, annyi tárgyból érettségizhetsz, amennyiből csak akarsz!
És ha bírod felkészüléssel, az az értelme, hogy ingyen megteheted, de ha utóbb szeretnél még egy tárgyból pluszban érettségizni, az sok pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!