Melyik a legkönnyebb érettségi tantárgy?
5. Tantárgyat kéne választanom mert kötelező ugyebár,de ahova szándékozom menni oda teljesen mindegy hogy miből teszem mert nem nézik.
Úgyhogy valami egyszerű kéne amivel sima 90% megvan(persze készülnék becsülettel)
A társadalomismeret valóban könnyebb mint az informatika, de az előttem szólónak nincs igaza. Az informatika érettségi is csak annak könnyű, aki ért hozzá. Ott sem elég csak a szövegszerkesztést megtanulni.
A kérdezőnek:
Hogy ha nem tanultál sokat informatikából, és nincs hetente legalább 4-5 informatika órád, akkor nincs értelme. Én nekem úgy, hogy két évig heti 8 informatika órám volt, majd harmadik és negyedik évben már 16 számítástechnika órám volt egy évben, úgy tudtam idén 83%-ra megcsinálni az érettségit, úgy hogy a szóbelim lett 100%-os. Emellett már volt nekem előtte egy ECDL bizonyítványom is. Tehát, hogy ha számodra a 90% a cél, és nem érzed magad nagyon jó infósnak, akkor nem ajánlom.
A társadalomismeret az egy jó tantárgy, ott a szóbeli is nagyon jó. Általános dolgokat vesznek benne, amiket az ember már általában alapból is tud. Azt ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!