Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Rosszul vagyok, ha eszembe...

Rosszul vagyok, ha eszembe jut, hogy jövő héten szorgalmi időszak. Más is van így?

Figyelt kérdés

Csak a hallgatói szerződés miatt nem iratkoztam ki. Másik szakra azért nem mentem át, mert csak további évvesztés, plusz ki tudja az jobban bejönne-e. OKJ-t fogok majd egyetemmel párhuzamosan végezni.

Sok tölteléktárgy, néhány szakmai. Túl sok elmélet, nulla gyakorlat.

Bemagolunk különböző technológiákat meg hogyan kell ezt-azt mérni, de úgyis elfelejtjük, nem ér semmit. Gyakorlatot akarok, de az egyetemen ált. nincs...

Unalmas előadások, amiknek semmi hasznuk sincsen és két mondatra nem bír az ember összefüggően figyelni.

Ráadásul büfészakot sikerült választanom.

VÁÁÁ Gyűlölöm... Mit tegyek?

Jövő héttől kezdődik az értelmetlen tanulás...

Úgy érzem, értelmetlenségre fecsérlem az időmet.

2013. szept. 4. 22:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Épp most is kivagyok. Szerencsére épp írt valaki privit, pályaválasztó, aki az én szakomat szemelte ki, így leírhattam pár negatívumot.

Néha megnyugszom, néha nem.

Kibeszélni nem mindig van kinek - amúgy fárasztom őket, és tudom, de nincs bennem stop, hogy ne mondjam ezredszer is -, a kibeszélés nem segít...

2013. szept. 16. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!