Rosszul vagyok, ha eszembe jut, hogy jövő héten szorgalmi időszak. Más is van így?
Csak a hallgatói szerződés miatt nem iratkoztam ki. Másik szakra azért nem mentem át, mert csak további évvesztés, plusz ki tudja az jobban bejönne-e. OKJ-t fogok majd egyetemmel párhuzamosan végezni.
Sok tölteléktárgy, néhány szakmai. Túl sok elmélet, nulla gyakorlat.
Bemagolunk különböző technológiákat meg hogyan kell ezt-azt mérni, de úgyis elfelejtjük, nem ér semmit. Gyakorlatot akarok, de az egyetemen ált. nincs...
Unalmas előadások, amiknek semmi hasznuk sincsen és két mondatra nem bír az ember összefüggően figyelni.
Ráadásul büfészakot sikerült választanom.
VÁÁÁ Gyűlölöm... Mit tegyek?
Jövő héttől kezdődik az értelmetlen tanulás...
Úgy érzem, értelmetlenségre fecsérlem az időmet.
Van-e még itt sorstárs?
Hogyan bírjam ki ezt? :D
Kedvetlen vagyok, emiatt türelmetlen, bunkó. Mintha PMS-es lennék de most nem az vagyok, szimplán csak kedvetlen.
Pár év múlva a McDonaldsban találkozunk.
Te, mint diplomás kajaeladó és én, mint diplomás mérnök és milliomos hamburger-vásárló.
3: Hatalmas a mellényed, csak aztán nehogy pofára ess, a nagyképűek szoktak nagyot csalódni a végén. Egyébként honnan veszed, hogy nem mérnök szakra jár a kérdező is?
Kérdező: milyen OKJ-n gondolkozol? Amúgy végigkövettem az összes kérdésedet szerintem, azt hittem már megbékéltél a dologgal, de látom nem. Szerintem ne gyötrődj most már ezen. 1 évet már megcsináltál, a harmada már lement, mást nem tudsz csinálni, hozd ki belőle a legtöbbet, és lehet a végén azt fogod csinálni, amit akartál. Nem érdemes ezen rágódni folyamatosan. Persze megértem, hogy jó kiírni ezeket magadból
Nálunk már ezen a héten is szorgalmi időszak van és ezerrel tanulunk. :D Mi is sok elméletet veszünk, de gyakorlatban is megoldjuk, plusz ott a kötelező szakmai gyakorlat is. Én nagyon szeretem. :)
Úgy nem éri meg végigcsinálni, hallgatói szerződés ide vagy oda. Egész életedben bánnád.
Nyáron sokszor volt időszak, mikor sikerült ezen nem rágódnom, de most kezdődik a suli, és nem tudok nem ezen.
Most ma olyasmit csináltam, amit szeretek, így jó volt, plusz valaki kedves volt velem, így jól éreztem magam. De hazafelé már kezdtem rosszul lenni, nyűgös lettem.
A kötelező szakmai gyakorlat mindössze hat hét, nehéz helyet találni és ált az is olyannal foglalkozó, amelyik ágat nagyon kerülni szeretném. A többi kicsit érdekel is, az végképp nem.
Szeretnék majd több szakmai gyakorlatot teljesíteni, már jövő nyáron is egy hat hetet, utána is plusz ko-operatívban is, és nem abban az ágban, ami taszít, de ez szerintem hiú ábránd marad.
Ez egy fertelmes büfészak, szívből gyűlölöm!
Konkrétan most 11-ből vagy mennyiből 3 tárgy lesz, ami egyértelműen kapcsolódik és 3, ami alapozó tárgynak mondható. A többi mind töltelék!
Ne mondjátok, hogy majd szakosodás után, mert a szakirány konkrétan nem tartozik a szakhoz! De halál konkrétan így van! Úgyhogy 3 félévig vannak olyan tárgyacskák IS, melyek kapcsolódnak ahhoz, amiért odajöttünk. Három félév a hétből...
Amúgy nem tudom, mennyire lehetett követni a kérdéseimet, mert mások is írnak ki hasonlókat, mások is vannak ezzel így. Találkoztam bőven hasonló kérdéssel, melyeket nem én írtam ki.
Az első hét aránylag elviselhető volt.
Az államvizsgás vagy szakmai jellegű tárgyakat jó tanárok oktatják. Ha nem is szaktekintélyek - mert a karon ezen a szakon olyan nincs -, de legalábbis komolyan veszik a dolgot és jól is tanítanak.
A tölteléktárgyaktól félek, mert túl komolyan veszik őket. Még utolsó pillanatra se lehet hagyni őket, meg beadandó is van és aránylag nagy bukási arány.
Az értelmetlenség érzése bennem van, ma is elkeseredtem... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!