Szerintetek milyen szakmát tanuljak?
Figyelt kérdés
Rájöttem az Informatika nem az én világom nem azért mert nemérdekel, hanem azért mert nagyon jólkell tudni angolul én pedig alig mentem át kettesre a középfokú érettségin. Olyan szakmhához lenne kedvem amit egyedül lehet végezni, nemkell benne döntéseket hozni nagyon, viszont úgymond "változatos" szakma tehátnem monoton hanem tényleg mindennap van valami "izgalmas". Kézügyességem nem nagyon van, úgyhogy ezek a szakmák is kilőve. 20/f2013. szept. 2. 17:48
1/2 anonim válasza:
Hát amennyire az informatikához kell tudni angolul, annyira mindenhol kell. Középszintű angol tudás bőven elég, és az még egyáltalán nem a "nagyon jól kell tudni" kategória.
Könyvelő, adótanácsadó?
Jó a kommunikációs készséged?
Tipp:
Írj arról, hogy miben vagy jó, és ne arról, hogy miben nem.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen tudom de nem azén világom az infocsakis alegjobbak kerülnek kiéskapnak jó állást akik persze főiskolát és egyetemet és csináltak. Hát érdekel a filmvilág szeretek kamerázni viszont érdekel mindig is érdekelt hogy mi van a filmben a kulisszák mögött tehát hogy csinálták a filmet stb... De ilyen okj szakma mint például a kamereman vagy az operatőr fizetősek.
2013. szept. 2. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!