Milyen szakmát tanuljak?
Figyelt kérdés
nem tudom milyen szakmát tanuéjak ha van ötletetek hogy szerintetek melyik szakma az amelyik jol fizetös irjátok le és irjátok mellé hogy milyen tantárgyban kell hozzá jonak lennem2010. jan. 24. 15:08
1/4 anonim válasza:
először mondd el mit szeretsz és milyenek az alapképességeid!
2/4 anonim válasza:
Váltsd ki a vállalkozói engedélyt és legyél szexmunkás! Nem kell hozzá végzetsség, kis befektetés, nagy hozam!!! :)))
3/4 anonim válasza:
javaslom, legyél festő. de olyan, hogy lényegébe legyen egy ,,céged" 3-4 munkással. szóval vállalkozó. de úgy, hogy te is dolgozol köztük. és ha már vállalsz festést, javaslom, hogy vállalj parkettázást is. ezzel azért lehet jól keresni. tesóm barátjának ugyanez a munkája, amit neked leírtam, és havonta nettó 200-300 ezret megkeres. az már legalább bruttó 500-600 ezer.
4/4 anonim válasza:
legyél légiirányító:) én is az akarok lenni:P Két éves tanfolyam után 700.000 a kezdőfizu 3 év mulva felugrik 1000.000-ra havonta!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!