Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol találom az órarendet az...

Hol találom az órarendet az Illiasban?

Figyelt kérdés
Hello Mindenki ! A barátnőm édesanyja megkért, hogy próbáljam meg kideríteni a csajszi órarendjét. Idén másodéves főiskolán. Tavaly sajnos belekeveredett egy eléggé zűrös társaságba, még rendőrségi ügyei is voltak . Kicsit problémás a lelkem...gyógyszereket is kell szedni és időnként el kell menni a "dili dokijához" is. Az anyukája hiába kérte mutassa meg az órarendjét...ő hajthatatlan. Így viszont fogalma sincs róla mikor van még suliban és mikor nincs. Engem kért meg derítsem ki, mert a jelszavát tudja. Viszont én sohasem használtam ezt az Illias programot...(nem jártam fősulira). Beléptünk, de órarendet nem találunk benne :( Hol keressük ? Kérlek segítsetek, nagyon sok múlik a dolgon ! Előre is köszönjük !

2013. szept. 2. 09:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!