Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvesznek így főiskolára?

Felvesznek így főiskolára?

Figyelt kérdés
Nincs érettségi bizonyítványom, de meg van mind az 5 érettségim, ezt bizonyítani tudom a törzslapkivonatokkal.
2009. okt. 31. 21:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát jelentkezzél, abból nem lehet baj, legfeljebb azt mondják, hogy nem. A középiskolát meg rugdosd közben, hogy állítsák ki mielőbb, mert kéne.
2009. okt. 31. 21:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ne haragudj, de ha középiskolában megbuksz mit vársz a főiskolától? nem kell ám mindenkinek odajárni. P. OKJ, felsőfokú szakképzés...stb. Azért ne jelentkezz egy kamu szakra h 8 évig odajárj aztán elgyere... ez a véleményem bocs.
2009. okt. 31. 21:37
 13/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nem értem mi a bajod és hogy miért személyeskedsz:) Jó tanuló vagyok, leszámítva a közgazdaságtant amiből megbuktam, nem ebben az irányban szeretnék továbbtanulni.
2009. okt. 31. 21:42
 14/19 anonim ***** válasza:

Most ha novemberben megkapod az érettségit, akkor mi a probléma?:D

Február 15-ig van időd leadni a lapot.

2009. okt. 31. 22:10
 15/19 anonim ***** válasza:
nem személyeskedés realitás. Ha a középiskolai követelményeknek nem tudsz minimálisan megfelelni, akkor nem értem hogy miért hiszed h az egyetemen csak azt fogod tanulni ami megy is. Mert megmondom hogy 1. nem 2.nem középiskolai elvárás, persze ha nem noname főiskoláról van szó. Erről beszélek.
2009. okt. 31. 22:12
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy informatika szakon van közgazdaságtan:D
2009. okt. 31. 22:14
 17/19 anonim ***** válasza:
De nem érted meg hogy itt nem a közgazdaságtanról van szó? Arról beszélek, hogy nem csak azt kell tanulni az egyetemen ami megy, pedig ott elvileg magasabb a követelményszint, mint középiskolában, ahol már bocs de egy sz*r*s tárgyat nem tudtál teljesíteni? Amúgy nálunk pl. van a műinfósoknak vállgazd, ha már ennyire ezen lovagolsz, de továbbra sem erről beszélek.
2009. okt. 31. 22:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem akarok belefolyni a vitába, de pl. a mikro- és a makroökonómia nagyon sok szakon (nem csak gazdasági szakokon) alapozótárgy. Van mérnök informatikusnak tanuló ismerősöm, akinek szintén van. Úgyhogy annyira azért ne nyugodj bele a dologba.
2009. nov. 1. 12:06
 19/19 anonim ***** válasza:

Pedig van. Pont azért, mert később szükséged lehet ilyen irányú tapasztalatra. Mellesleg az infó szak nehéz, szóval ha nem tudtad megcsinálni a közgázt, amiből tényleg csak tanulni kell, annyira logikus, hogy fogsz boldogulni a valóban nehéz tárgyakkal?

Egyébként meg dolgozol egy évet és később mész egyetemre. Ha ez nagyon nem tetszik, akkor menj be az adott intémény tanulmányi osztályára és kérded meg ott, hogy érdemes-e beadnod. Ott tuti jó választ kapsz, mi csak találgathatunk.

2010. jan. 14. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!