Felvesznek főiskolára, de hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy megkapom a levelet, hogy felvettek xy főiskolára, de hogyan tovább? Mit kell a beiratkozásnál csinálni? A főiskolára mik kellenek? Gondolom nem kell úgy mint középsuliban, hogy ide kockás füzet, oda vonalas vagy egyebek... Vegyek füzeteket? Ha igen, milyeneket?2009. júl. 17. 21:40
1/5 anonim válasza:
:) nyugi:) kapsz majd levelet a beiratkozásról, hogy mikor hova kell menni, mit kell magaddal vinni. Én vettem egy füzetet, egy nagxalakú kockásat, és mindent abba írtam. Van aki mappát hord, és abban cserélgeti a lapokat. van aki csak sima A4es papírokat hord magával, és otthon lefűzi... ahogy neked kényelmesebb.
2/5 anonim válasza:
én egy nagyon vastag füzetbe írok minden, nálunk úgy volt h szeptember 1.jén volt az évnyító, és az első héten nem volt tanítás, akkor kellett beiratkozni, meg tárgyakat felvenni, 2. héten meg indult az igazi "tanulás":D
3/5 A kérdező kommentje:
Éshogy kell felvenni a tantárgyakat? Amúgy köszönöm az eddigi válaszokat :)
2009. júl. 17. 22:42
4/5 anonim válasza:
ne izgulj. mindent meg fogsz tudni. én is nagyon szerencsétlennek éreztem magam, de mindent elmagyaráztak:)
5/5 anonim válasza:
Mindent elmagyaráznak. Füzetet vagy lapokat persze venni kell, különben nem lesz mire írnod.
Én annak idején lapokkal próbálkoztam, de azokat rendszerezni kell, és ezen a ponton meg is bukott az egész. Úgyhogy gyorsan vettem egy pár füzetet, és azokba írtam mindent (tárgyanként külön füzetet érdemes tartani).
A füzetnek az a hátránya, hogy ha lemaradsz egy óráról, akkor nem lehet utólag beilleszteni azt, ami hiányzott, ill. nem tudod, hogy mennyi helyet hagyj ki a hiányzó anyagnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!