Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pótvizsga? (bőv. Lent)

Pótvizsga? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Holnap megyek pótvizsgázni, mert megbuktam év végén. A tanár már év közben kijelentette, hogy meg fog buktatni és meg is tette. Hiába tanultam, hiába írtam jó dolgozatot mindig megszórt egyesekkel minden apróság miatt. A szünet előtt, azt mondta nyugodtan tanuljak a pótvizsgára, úgyis tud olyat kérdezni amit nem fogok tudni..

Ha megbuktat szerintetek hagyjam ott az iskolát? Nem igazán bírnék ki még 1 évet vele.

16/F

2013. aug. 28. 17:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én megtanultam amit csak lehetett, ha ezek után nem enged át akkor lesz*rom..:/
2013. aug. 28. 19:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült?
2013. aug. 29. 12:00
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
Tereljétek ezt a dolgot jogi útra akkor biztos más lesz a tészta. Engem egy számitógép üzletbe akartak megszivatni nem azt a windowst tenni a gépemre ami nekem kell, na összevesztem velük nemszolgáltak ki be is jelentetem öket a fogyasztóvédelemnél ilyen nincs nekem parancsolgatnak ? Azota kiszolgálnak újra. Aki hagya magát azt ot szivatják ahol érik. Kérdezö aról se tehetsz ha falusi vagy na és mi rosz lenne ebe? Semmi. Biztos a városi emberke tanárod irigyli falun megterem dió, gyümölcs. neki meg jó drága pénzért kell venni a dió is kg j 2 ezer körül van ? Vagy egyszerüen falusi kis senki parasztanak néznek ? Mert valahol állatok is vannak tyúk minimum ne is foglalkoz ezzel az emberel tereld jogi útra a dolgot meg menj másik iskolába.
2013. aug. 31. 09:38
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő jót nevettem :) Sikerült a vizsga és hála az égnek nm lesz több biológia óra :)
2013. szept. 1. 21:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok ! Akkor no probléma. Az igázság elöbb vagy utobb napvilágot lát.
2013. szept. 2. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!