Pótvizsga? (bőv. Lent)
Holnap megyek pótvizsgázni, mert megbuktam év végén. A tanár már év közben kijelentette, hogy meg fog buktatni és meg is tette. Hiába tanultam, hiába írtam jó dolgozatot mindig megszórt egyesekkel minden apróság miatt. A szünet előtt, azt mondta nyugodtan tanuljak a pótvizsgára, úgyis tud olyat kérdezni amit nem fogok tudni..
Ha megbuktat szerintetek hagyjam ott az iskolát? Nem igazán bírnék ki még 1 évet vele.
16/F
Reklamáld meg az igazgatónál, ha kell, szülői kísérettel, ez már diszkrimináció.
Egyébként miért is utál téged ez a tanár? Mert hogy utál az egyértelmű. Ha szemétkedtél vele, akkor jogos, hogy szivat.
Figyeld meg, hogy van-e bent három tanár. Ha nincs, akkor érvénytelen a vizsga, és újra kell kezdeniük.
Egyébként kérhetted volna a független bizottság előtti vizsgát, csak most már késő.
Akkor előzsör az írásbelit kell megírnod.
Épp tegnap néztem a neten, van-e valami feladatsor
v. követelmény. Azt hiszem itt néztem: www.tanaraneten.hu
Ott van a kémia pótvizsgához tájékoztató és a biológiához is. Mondjuk minden iskolában más, de talán érdemes megnézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!