Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pótvizsgára mennyire kell...

Pótvizsgára mennyire kell kiöltözni?

Figyelt kérdés
Holnap pótvizsgázom matekból, és érdekel, hogy ide most kell-e ünneplő, vagy elég egy fehér ing?

2013. aug. 25. 13:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyszer nekem is sikerült pótvizsgáznom pont matekból. És akárki akármit mond igen is jó szemmel nézik ha kiöltözöl látják, hogy komolyan veszed. Én is teljesen ünneplőbe mentem. :D Sikerült is.
2013. aug. 25. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyit tanultál...
2013. aug. 25. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne is strandpapucsba menj

Fiú vagy?

Én beöltöznék rendesen nadrágba, fehér ingbe.

Meg legyen rendben a hajad (fodrász).

Az is jó benyomást kelt (a készülésen kívül)

2013. aug. 25. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Na persze a ruha az is számit de akkor mindenki kiöltözne és átmenne nelégy már nevetséges ! természetesen normálisan kell kinézni de a tudást osztályozzák nem a ruhád.
2014. máj. 8. 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó látszik milyen idióta vagy! 2013.08.25-ei kérdésre jó, hogy időben válaszoltál! Én nem azt mondtam, hogy a ruhát osztályozzák hanem azt, hogy jó szemmel nézik.
2014. máj. 8. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!