Pótvizsgára nekem kell jelentkezni? (11. o)
Figyelt kérdés
Azt írták a bizonyítványba,hogy tehetek,de levelet még mindig nem küldtek.Mi van,ha elfelejtettek?2013. aug. 11. 10:30
1/8 anonim válasza:
Milyen levelet?
Akik pótvizsgáznak azoknak se küldenek tudtommal. Tanuljál a vizsgakor bemész és megírod. Ha látják rajtad, hogy nagyon megakarod írni megoldják...
2/8 A kérdező kommentje:
Egy levélben szokták elküldeni az időpontot,és még sok sikert is szoktak hozzá kívánni.Néhány iskolában meg már aug.15-től elkezdődnek a vizsgák.Egyébként tavaly is voltam és akkor már júliusban küldtek levelet.
2013. aug. 11. 12:28
3/8 anonim válasza:
Az ilyen vizsgaidőpontok az iskola honlapján
is rajta szoktak lenni.
Ott nem nézted?- Vagy menje be ügyeleti időben
az iskolába és kérdezd meg a titkárságon.
4/8 anonim válasza:
Szóval utána tudsz érdeklődni.
Még akár telónis megkérdezheted.
Legalább megtudod, hogy már ment-e levél
ill. feladták-e már. Lehet nem is küldenek levelet.
De neked kell intézni/utánaérdeklődni
5/8 A kérdező kommentje:
Az iskola oldala nem működik...így nem tudom mikor van ügyelet,egy vezetékes telszámom van.Akkor majd megpróbálom ezzel.
2013. aug. 12. 10:35
6/8 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy előtte legalább pár héttel levélben értesítenek. De menj be, ki tudja...
7/8 A kérdező kommentje:
Egy két hete jött meg a levél,aug.27-én lesz.Ment a pont mindenkinek!:D
2013. aug. 23. 11:00
8/8 anonim válasza:
Na látod.
Akkor még van időd felkészülni.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!