Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fogdossa a kislányokat!...

Fogdossa a kislányokat! Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
A kislányok felveszik a testnadrágot és beülnek mellé, így könnyen lesz jogsi? Aki meg tisztességes és csak hosszú szoknyában jár az bukjon meg???

2013. aug. 23. 22:33
1 2 3 4
 21/31 ahoj_popacsek válasza:
72%
Az eredeti kerdes ha jol ertem az volt, hogy hogyan fordulhat egyaltalan elo, hogy egy intezmeny, amit az allamnak szigoruan kellene ellenoriznie, ilyen oktatokkal legyen felvertezve, illetve hogy masnak is volt-e mar ilyen tapasztalata. Egy holgy reszerol gondolom igazsagtalansagnak tunik, hogy olyanok akik tehetsegtelenebbek nala, megkapjak a jogsit ugy is, hogy aztan egymas utan csinaljak a baleseteket.
2013. aug. 23. 23:16
 22/31 anonim ***** válasza:
54%
#20 hoppá ... valami muszlim országban élsz, ahol a nők csak tárgyak?
2013. aug. 23. 23:16
 23/31 anonim ***** válasza:
0%
És hanem találsz női oktatót?
2013. aug. 23. 23:17
 24/31 A kérdező kommentje:
Oláh cigány vagyok.
2013. aug. 23. 23:17
 25/31 anonim ***** válasza:
45%

Egyébként tényleg a vizsgabiztoson múlik nagyrészt.

Bár hallani, hogy az oktató belenyúl(t) a kormányba

meg a fékbe (vizsgán), ami rég rossz.

Ellenőrizni meg nem ellenőrzi ezeket senki

2013. aug. 23. 23:20
 26/31 anonim ***** válasza:
50%
#24 akkor már nem mondok semmit az egészre
2013. aug. 23. 23:28
 27/31 anonim ***** válasza:

Micsoda undorító kislány lehet... az ilyeneknek nálunk kopaszra nyírják a haját büntetésből!

Köszönöm az információt, nem választok férfi oktatót többet!

Ez jó ötlet. De ha csak férfi oktató van akkor is valahogy meg lehet oldani, pl ha azt látod hogy nagyon kivételezik akkor nyugodt stílusban mondd azt neki hogy jogi útra viszed az ügyet, ha ez így megy tovább. De ez csak egy példa volt, mert az úgy tényleg nem fair ha kivételezik, de csak akkor ha te tényleg át tudsz menni a vizsgán azaz valamennyire vezetni is tudsz.

2013. aug. 24. 23:28
 28/31 anonim ***** válasza:
Csak tudnám miért lett megint törölve a válaszom... Nekem csak ok kellene. Szóval ha egy okos ember olvassa a választ akkor legyen már szíves indoklást küldeni, de szerintem az lenne a legjobb ha rendszerüzenetként küldenének mindenkinek egy indoklást erről. Akár automatikus válaszként. Ennek mi akadálya? Vagy valaki élvezi hogy sumák módon töröl üziket? Talán a legjobb lenne jogi útra terelni ezt az egész elszabadult gyakorikat. Peres ügyekben az arcukat is vállalniuk kell.
2013. aug. 25. 00:53
 29/31 anonim ***** válasza:
Jééé ez nem lett törölve. Tényleg nagyon meglepődtem. Csak továbbra is az a kérdés, miért lett a többi válaszom törölve és miért törölnek annyi választ.
2013. aug. 25. 21:33
 30/31 anonim ***** válasza:

Akkor leírom megint a válaszom ami törölve lett:

"Micsoda undorító kislány lehet... az ilyeneknek nálunk kopaszra nyírják a haját büntetésből!

Köszönöm az információt, nem választok férfi oktatót többet!"

Nem fogom bemásolni amit írtam, de az volt a lényege hogy akár férfi oktatót is választhatsz, de kezeld jól a helyzetet. Szerintem ne aggódj, meglesz a jogsid, de ha ilyen undorító emberekkel találkozol akkor vedd fel a kesztyűt. Amúgy jófej oktatók is vannak, nagyon nem oké ha egy oktató így viselkedik.

2013. aug. 25. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!