Fogdossa a kislányokat! Lehetséges ez?
Milyen az a "testnadrág"?-
Már voltál egyébként vizsgán, csak nem engedtek át?
Jah, hát igen, te már akkor "foglalt" vagy
(nem vagy "kapható").
Ez nagy különbség.
És nincs másik oktató, aki normális(abb)?
Szinonímák a testnadrágra: cicanadrág, latex:D Így megfelel?
Még nem voltam vizsgán, mivel nem hagytam magam fogdosni, így abba is maradt az együttműködés ezzel a "bácsival".
Google meg mindig az ember legjobb baratja, ha valamire nincs valaszod.
A testnadrag kifejezesre kb 10000 kepet kapsz.
Nekem is van olyan érzésem, hogy azért buktam, mert nem másztam rá az oktatóra, sőt, végig pókerarccal ültem mellette, a vizsgabiztinek meg nem vittem ajándékot és/vagy borítékot.
Ismerősömnek 2 hónap alatt meglett a jogsi, első forgalmin autót tört, másodjára meglett, és még utána 1 hónapon belül volt majdnem 10 balesete, kisebb koccanástól totálkáros autóig minden.
Vén kéjenc volt az oktatója, egyszer elmesélte, az ölébe hajtotta a fejét a faxi, míg ő vezetett, mást szerencsére nem mesélt, mert már ettől is hányingerem volt.
Elkezdtem a sorozatos bukásaim után női oktatót keresni, de errefelé nincs egy sem. Majd ha lesz, akkor lesz jogsim is.
Ez igaz.
A férfi oktatók szeretnek kicseszni a lányokkal valamiért. Azért a fogdosás már nagyon durva.
Nem értem, ki az, aki "hagyja" az ilyet, mert gusztustalan
?
Perverz vagy ha szabadidődben ilyen kérdéseket teszel fel. Normális ember nem fogdos kislányokat és normális lány nem hagyja. Van olyan is aki hagyja, de te inkább agyalj máson, ne ilyen kérdések kitalálásán.
Rajtad az sem segít ha egy pandához fordulsz.
Micsoda undorító kislány lehet... az ilyeneknek nálunk kopaszra nyírják a haját büntetésből!
Köszönöm az információt, nem választok férfi oktatót többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!