Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fogdossa a kislányokat!...

Fogdossa a kislányokat! Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
A kislányok felveszik a testnadrágot és beülnek mellé, így könnyen lesz jogsi? Aki meg tisztességes és csak hosszú szoknyában jár az bukjon meg???

2013. aug. 23. 22:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
49%
bűn ronda lehetsz és vezetői antitalentum, itt a probléma
2013. aug. 23. 22:54
 12/31 A kérdező kommentje:
Az oktató a lányokat akik "testnadrágot" viselnek. Én olyan környezetből jövök, hogy a férjem engedélye nélkül ki sem mehetek az utcára, csak hosszú szoknyában járhatok. Ez nálunk elfogadhatatlan, de a jogosítvány kellene.
2013. aug. 23. 22:55
 13/31 anonim ***** válasza:
49%

Milyen az a "testnadrág"?-

Már voltál egyébként vizsgán, csak nem engedtek át?

2013. aug. 23. 22:56
 14/31 anonim ***** válasza:
45%

Jah, hát igen, te már akkor "foglalt" vagy

(nem vagy "kapható").

Ez nagy különbség.

És nincs másik oktató, aki normális(abb)?

2013. aug. 23. 22:58
 15/31 A kérdező kommentje:

Szinonímák a testnadrágra: cicanadrág, latex:D Így megfelel?

Még nem voltam vizsgán, mivel nem hagytam magam fogdosni, így abba is maradt az együttműködés ezzel a "bácsival".

2013. aug. 23. 22:59
 16/31 ahoj_popacsek válasza:
27%

Google meg mindig az ember legjobb baratja, ha valamire nincs valaszod.

A testnadrag kifejezesre kb 10000 kepet kapsz.

2013. aug. 23. 23:00
 17/31 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is van olyan érzésem, hogy azért buktam, mert nem másztam rá az oktatóra, sőt, végig pókerarccal ültem mellette, a vizsgabiztinek meg nem vittem ajándékot és/vagy borítékot.

Ismerősömnek 2 hónap alatt meglett a jogsi, első forgalmin autót tört, másodjára meglett, és még utána 1 hónapon belül volt majdnem 10 balesete, kisebb koccanástól totálkáros autóig minden.

Vén kéjenc volt az oktatója, egyszer elmesélte, az ölébe hajtotta a fejét a faxi, míg ő vezetett, mást szerencsére nem mesélt, mert már ettől is hányingerem volt.

Elkezdtem a sorozatos bukásaim után női oktatót keresni, de errefelé nincs egy sem. Majd ha lesz, akkor lesz jogsim is.

2013. aug. 23. 23:02
 18/31 anonim ***** válasza:
45%

Ez igaz.

A férfi oktatók szeretnek kicseszni a lányokkal valamiért. Azért a fogdosás már nagyon durva.

Nem értem, ki az, aki "hagyja" az ilyet, mert gusztustalan

2013. aug. 23. 23:07
 19/31 anonim ***** válasza:
49%

?

Perverz vagy ha szabadidődben ilyen kérdéseket teszel fel. Normális ember nem fogdos kislányokat és normális lány nem hagyja. Van olyan is aki hagyja, de te inkább agyalj máson, ne ilyen kérdések kitalálásán.

Rajtad az sem segít ha egy pandához fordulsz.

2013. aug. 23. 23:08
 20/31 A kérdező kommentje:

Micsoda undorító kislány lehet... az ilyeneknek nálunk kopaszra nyírják a haját büntetésből!

Köszönöm az információt, nem választok férfi oktatót többet!

2013. aug. 23. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!