Csak én félek tőle?
Üdv, 17 vagyok, jövőre érettségizek. Egyszerűen be vagyok tojva, és úgy érzem nem vagyok rá képes (egyébként közepes tanuló vagyok), mindenki (tanárok, szülök, stb.) azt hajtogatja, hogy ez milyen fontos és nagyon fel kell készülni rá, közben pedig ismerek olyanokat akik olvasni se tudnak folyamatosan és mégis letették.
Veletek is volt így, hogy nem éreztétek magatokat elég felkészültnek?
Szia!
Én is jövőre érettségizek, és bizonyos fokig félek tőle, bár leginkább izgalomnak nevezném. Mondjuk nem azért, mert felkészületlennek tartom magam(nem gondolkodtam még rajta, hogy eléggé felkészült vagyok-e, vagy sem)...Nekem elég sok gátlásom van azzal kapcsolatban, hogy idegenek, vagy más, tapasztaltabb, idősebb emberek(tanárok) előtt kell beszélnem(főként az emelt érettségik miatt). Ezzel szemben minden leérettségizett ismerősöm azt mondja, hogy könnyű volt. Átmenni tényleg nem nehéz(bár előre nem szoktam ítélkezni), akinek az is számít, hogy mennyire lesz jó 2-5-ig terjedően, annak már inkább van izgulni valója.
1 szónak is 100 a vége... egyedül nem vagy a félelemmel! Erről biztosíthatlak! :) Sok sikert a elkövetkezendő tanévre!
szia!én idén érettségiztem,és öszinte leszek hozzád.szóval az érettségihez vezető út nehezebb mint maga a vizsga...de komolyan.visszanézve gyerekjáték az egész :D mi amit tanultunk a 4 év alatt,középszintű törzsanyag volt,és pl.töriből ez nem annyira nem számitott,mert ott van az atlasz,forrás,stb....az a lényeg legyen önálló véleményed mindenről!!és nem lesz baj elhiheted.
a szóbeli az meg a legnagyobb buli,mondjuk attól függ kikkel leszel beosztva,én szerencse 3 olyan emberrel voltam bent akiket szeretek.na meg elnök függő is.mi megkaptuk Győr legrettentőbb tanárát,és mint kiderült kenyérre lehetett kenni :) ja amúgy kedden vizsgáztam,szombaton kezdtem el,de akkor 0:24 és meglett,csak szeretnek ijesztegetni a tanárok.
sok szerencsét kivánok Neked!!:)
üdv egy leendő gólya
Aki érettségin megbukik én azt szó szerint fogyatékosnak gondolom.
Én 2011-ben érettségiztem. A 4 év alatt otthon max. a fontosabb témazárókra tanultam, az érettségire meg összvissz kb. 2 délutánt az utolsó napokban és így lett a legrosszabb jegyem 3-as, ezen kívül lett négyesem és még egy ötösöm is töriből.
A szóbeli is egy vicc, eleve kaptok felkészülési időt, plusz még a tanár is kérdezget ha úgy van.
Írásbeli szintén vicc, középszintűre megírni legalábbis biztosan, de aki meg az ötöst célozza meg az mögött nyilván ott a tudás, akkor meg minek parázni.
Matekból meg minden évben van kb. egy olyan feladat ami kb kisegítő iskola szint, és ha megcsinálod megvan a kettes.De ott amúgy meg használhatod a függvénytáblázatot, ami szintén nagy segítség.
Szóval ne parázzatok, mert ha nem vagytok fogyatékosok akkor nehezebb megbukni mint átmenni kb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!