Mi lehet benne a mostani 2011-es érettségi írásbelijén? A töriben meg a magyarban? Nagyon félek tőle, valami tipp is segítene, hogy milyen évfordulók vannak mint irodalmi, mint történelmi szempontból. Thx
Majdnem elkezdtem egy kicsit is izgulni a kérdés láttán:)Na majd érettségi előtti estén talán:D
Nem értem amúgy, vannak páran akik úgy túlparázzák, vágom hogy számít meg minden de akkor is:) Relax...
Csinálj meg egy előző évi érettségit!!! Hidd el, megnyugtat!
Én megcsináltam a tavaly májusit, csak az első részéből meg volt a kettesem...a második részéhez hozzá sem kezdtem...
És hát, én se vagyok valami penge töriből, de az írásbeli tökre nem para...tényleg!:))
én is most fogok érettségizni:D:D töri tényleg nem túl para az atlasz nagyot dob, az esszéknél pedig a források segítségével könnyen össze lehet hozni jó dolgokat.
ami a magyart illeti, én a szövegalkotástól fosok kissé, mert min 3 oldalt összerizsázni elég tréé-főleg ha az ember még utálja is a magyart-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!