Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi lehet benne a mostani...

Mi lehet benne a mostani 2011-es érettségi írásbelijén? A töriben meg a magyarban? Nagyon félek tőle, valami tipp is segítene, hogy milyen évfordulók vannak mint irodalmi, mint történelmi szempontból. Thx

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
én tudom mi lesz benne. Őskortól napjainkig bármi. irodalom meg tök mindegy, csak rizsázni kell oldalakat.
2011. ápr. 24. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Majdnem elkezdtem egy kicsit is izgulni a kérdés láttán:)Na majd érettségi előtti estén talán:D

Nem értem amúgy, vannak páran akik úgy túlparázzák, vágom hogy számít meg minden de akkor is:) Relax...

2011. ápr. 24. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Középszintű érettségin használható a történelem atlasz annak segítségével simán megírod 2-3 asra egyébként az érettségi napján megtudod mi lesz benne.
2011. ápr. 24. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Csinálj meg egy előző évi érettségit!!! Hidd el, megnyugtat!

Én megcsináltam a tavaly májusit, csak az első részéből meg volt a kettesem...a második részéhez hozzá sem kezdtem...

És hát, én se vagyok valami penge töriből, de az írásbeli tökre nem para...tényleg!:))

2011. ápr. 24. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:

én is most fogok érettségizni:D:D töri tényleg nem túl para az atlasz nagyot dob, az esszéknél pedig a források segítségével könnyen össze lehet hozni jó dolgokat.

ami a magyart illeti, én a szövegalkotástól fosok kissé, mert min 3 oldalt összerizsázni elég tréé-főleg ha az ember még utálja is a magyart-

2011. ápr. 24. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!