Holnap biosz szóbelizek, nagyon félek tőle? ,
Figyelt kérdés
már túl vagyok kémián és angolon, azok nagyon jól sikerültek.
a biosz írásbelim 85% lett, de a suliban nem készítettek fel túl jól, és mások tételeit látva nagyon félek, mert vannak olyan kérdések, amikről fogalmam sincs.. a panemsulis könyvből ismételek, mozaikosokat évközben végigolvastam.
2013. jún. 9. 13:14
1/5 anonim válasza:
ne félj! jól fog sikerülni! ne izgulj annyit!:)
2/5 anonim válasza:
Sok sikert! :)
Én is holnap megyek, és nagyon izgulok... Remélhetőleg jó tételt fogunk húzni!
3/5 anonim válasza:
Én is holnap megyek. Hát nekem konkrétan gyomorgörcsöm van és ma semmit nem ettem még, sztem nem is fogok, egy falat nem megy le, mert kihányom. De ne belőlem indulj ki, nálam a szüleim nyomják nagyon és miattuk vagyok teljesen rossz idegállapotban. Remeg a kezem, hányingerem van, állandóan sírógörcseim vannak meg ilyenek. Nem tudom így hogyan fogok holnap szóbelizni, majd a mondat közepén beájulok :D
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a nyugtatást!
utolsó: sajnálom, hogy ennyire nyomják a szüleid. remélem, hogy azt csinálod, amit te is szeretnél, nem csak ők. :)
2013. jún. 9. 14:59
5/5 anonim válasza:
Nem kell izgulnu, ha felkészültél rendesen úgyis menni fog. Én tegnap voltam, nagyon rágörcsöltem, de nem kellett volna mert a vizsgáztatók nagyon rendesek, segítőkészek voltak, ha valaki rosszul mondott valamit addig kérdezgették míg ki nem húzták belőle a helyes választ. Nekem elég jól sikerült, sejtosztódás volt az első tételem, a másodikban meg grafikonelemzés volt meg különböző érrendszeri, csontrendszeri, idegrendszeri betegségeket kellett tudni. Nyugodjatok meg, a tétel kihúzásánál meg ne arra gondoljatok, hogy mit nem akartok kapni, ne gondolkozzatok csak húzzatok bele a közepébe. Sok sikert mindenkinek, nekem még szerdán lesz egy kémia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!