Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Holnap szóbelizek töriből és...

Holnap szóbelizek töriből és berekedtem! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mi a szart csináljak?? holnapig nem fog megjönni a hangom tuti...próbáltam minden szutykot mézet stb...mi van ha nem lesz hangom? átteszik másik időpontra? komolyan fellógatom magam...
2012. jún. 8. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha valahol kapnál Negro-t, az használna (nálam mindig bevált). Nem tudom, hogy még árulnak-e még ilyet.
2012. jún. 8. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs ebből semmi baj, hiszen úgyis lesz időd kidolgozni a tételt, próbálj meg minél több dolgot leírni, a forrásokban rengeteg a segítség. Először úgy is a papírodat futják át, meg ha hallják, hogy nagyon gáz beszélni nem nagyon fognak nyektetni. (Remélem olyat húzol, amit tudsz is :D) Ha nem emelt szint, akkor írj egy e-mailt a tanárnak vagy valami, hátha tud tippet adni.
2012. jún. 8. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Beszélj halkan és kevesebb csúnya szóval, a bizottság pedig a tudásodat fogja nézni, és egyetlen pontot sem vonnak le, amiért rekedten vizsgázol. Ezen nem fog múlni semmi.
2012. jún. 8. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a forró dolgok olyankor mindig meghozzák a hangom fél órára... annyi pont elég egy vizsgára.
2012. jún. 8. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!