Gáz ha valaki nem megy el a gólyabáljára?
énsem voltam elsősként
máspd-harmadéven voltam,most is megyünk
de tulzottan nem öltözök ki,nem veszek amiatt ruhát
Szerintem GÁZ.Csupa nagy betűvel.
Mert ha szar is lenne, de nem lesz több ilyen...
Ha kisebb egyetemre jársz akkor még inkább,mert ott mindeki ismermindenkit kis túlzással.
Én nem hagynámki...
"Ha kisebb egyetemre jársz akkor még inkább,mert ott mindeki ismermindenkit kis túlzással."
Akkor mégrosszabb, ha ismernek, de amúgy eddig sem törődtem senki véleményével. A véleményeken úgy sem nagyon lehet változtatni. Különben is: csak tanulni járok oda, meg a diplomáért. A többi nem fontos.
Kedves utolsó!
Szívből sajnálom, hogy csak és kizárólag a tanulás meg a diploma, amit számodra az egyetem jelent.
Remélem azért később jó szívvel emlékszel majd vissza ezekre az időkre.
Bocsi, amúgy, hogy bele szólok...csak nekem furcsa ez, mert 30%suli, 70% társadalmi élet...nekem ez az egyetem. mondjuk koleszos vagyok...
Kedves hozzászóló!
Bocsi, amúgy, hogy bele szólok...csak nekem furcsa ez, mert 30%suli, 70% társadalmi élet...nekem ez az egyetem. mondjuk koleszos vagyok...
Akkor sajnos azért van ott az ország ahol!!! Az ilyenek miatt mint Te! Azért omlanak össze hidak máshol is, futnak ki a vonatok, meg történik annyi orvosi műhiba. Mert nem tanulsz csak melegedni meg társadalmi életet járni mész oda. És az állam meg fizet utánad feleslegesen...kivéve akkor ha költségtérítéses vagy. Én speciel tanulni járok oda, hogy ha kikerül majd a kezem közül egy műalkotás, vagy bármi más akkor az minőségi mestermunka legyen. Talán éppen azért lesz az én fajtámból doktor, a tiedből meg beosztott. Sajnos ez így van. Azért írom feleslegesen, mert nyilván nem leszel egy észkombány a 30%-os tudással amikor kikerülsz onnét. Sajnos csak pislogni fogsz a munkaadódra, ha kér tőled valamit. Szegény. Őt is sajnálom, mert ha esetleg teszel olyat aminek következményei lesznek, akkor nem csak téged fognak majd meghurcolni a kevéske tudásod miatt, hanem a munkáltatódat is. Bár Ő a mai világban majd mosni fogja kezeit, és jól teszi majd. Én sem tartanám a hátam egy 30%-os tudással rendelkező személyért.
Én a "30%-os" vagyok, és az utolsó retardált hozzászólóhoz szólnék!
Kedves Retardált Utolsó!
Kérlek, tanulj meg olvasni! Nem azt írtam, hogy 30%-ot nyújtottam a tanulmányaimban, hanem, hogy amíg egyetemista voltam eljártam színházba, kiállításokra, megismertem egy másik várost (mivel kollégista voltam), rengeteg emberrel ismerkedtem meg.
Amúgy az átlagom mindig 4 felett volt, 5-ösre államvizsgáztam. De mindezt úgy, hogy nem ültem a 3 év minden percében szánalmasan a könyveim felett...
Szánalmas, aki nem mer élni...
30-40 évesen majd mikor már családja lesz 1-2 vagy 3 üvöltő gyerekkel. de ha nem üvöltenek akkor is, akkor mondja, hogy de szívesen elmennék egyet bicajozni a tópartra...hm...mikor még nem volt családom megtehettem volna...de akkor arra törekedtem, hogy színjeles legyek...
stb.
Erről ennyit, köszönöm a szánalmas lenéző válaszod! SeGG-fej!!
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!