Ha esetleg begépelném mind a 70 kísérletet kidolgozva, amik emelt szintű kémia érettségire kellenek, akkor arra lenne valakinek igénye/érdekelne valakit?
Figyelt kérdés
Mindegyik kísérlet megoldása ellenőrzötten jó, ezt bizonyítja talán az is, hogy 100%-os emelt kémia szóbelit csináltam, többek között ennek segítségével!2013. aug. 13. 01:27
41/49 csenmari válasza:
Nagyon szép az a 100%, gratulálok. Nekem most igen csak el kelne egy kis segítség, ha tudsz bármilyen módon segíteni, megköszönöm. Üdv.
42/49 anonim válasza:
Amióta kiírta ezt a kérdést,lassan elvégeztem egyetemi tanulmányaim felét a gyógyszerésztudományi karon,és azóta se válaszolt :D
43/49 anonim válasza:
44/49 anonim válasza:
kedves kémiazseni!:D ha még mindig él a kérdés, akkor én is nagyon örülnék, ha elküldenéd nekem a tételeket!
45/49 anonim válasza:
Én is gratulalok az eredményedhez! :) Ha még él a kérdés, nagyon megköszönném hogyha átküldenéd!
46/49 anonim válasza:
nekem is eltudod kuldeni ? emeltet tervezek szintén , koszi :D
47/49 anonim válasza:
Emberek!
Nem tudom,hogy mikor fogtok végre rádöbbeni,hogy a kérdés és a felajánlás kamu..
Pár hozzászólással előbb valaki belinkelte már a tökéletes megoldásukat!!!
48/49 anonim válasza:
Valakinek elkuldte?:( es ha igen akkor az eltudna nekem is?
49/49 Csete02 válasza:
Szia nekem is elküldenéd ôket, ha még meg vannak? Sok segítség lenne! Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!