Ha esetleg begépelném mind a 70 kísérletet kidolgozva, amik emelt szintű kémia érettségire kellenek, akkor arra lenne valakinek igénye/érdekelne valakit?
Figyelt kérdés
Mindegyik kísérlet megoldása ellenőrzötten jó, ezt bizonyítja talán az is, hogy 100%-os emelt kémia szóbelit csináltam, többek között ennek segítségével!2013. aug. 13. 01:27
32/49 anonim válasza:
Esetleg ide is ellehetne küldeni?
33/49 anonim válasza:
Én is nagyon megköszönném, ha nekem is elküldenéd
34/49 anonim válasza:
ne álmodjatok...xD
senkinek nem küldte el :D
35/49 anonim válasza:
Sajnos az utolsónak van igaza..
36/49 Lenalena válasza:
Engem érdekelne! Én szeretném!
37/49 anonim válasza:
Sziaa ! nekem is eltudnád küldeni kérlek , nagyon megköszönném,emailem: majorannamaria95@gmail.com idén érettségizem emelt szinten . Köszönöm előre is !!
38/49 anonim válasza:
szia! :)
eloszor is, en is gratulalok a szep teljesitmenyhez, ,nagyon ugyes vagy! en is emeltezek kemiabol, es nagyon jol jonne a tetelsor, orokre halas lennek, ha nekem is elkuldened majd!
az email cimem awesumer41[kukac]gmail.com
nagyon szepen koszonom elore is, es sok sikert a tanuanyaidhoz!! udv.
39/49 anonim válasza:
Szia, lécci nekem is elküldenéd ?? Nagyon megköszönném. Email : nemethbence@citromail.hu
40/49 MissEm válasza:
nem tudom, hogy aktuális-e még, de engem is érdekelne, nagyon!!! légysziii :) kösziii :)
miss.em@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!