Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit lehet a kémia érettségire...

Tiba.Julcsi kérdése:

Mit lehet a kémia érettségire vinni?

Figyelt kérdés

Lehet e vinni vagammal periódus rendszert, számológépet, oldhatóság táblázatot, üveg vizet, pl csokit???

Elöre is köszönöm

2013. máj. 13. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
ezt mind igen
2013. máj. 13. 17:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen =)
2013. máj. 13. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudtommal külön oldhatóság táblázatot nem lehet vinni, de függvénytáblázatot igen, és abban elég sok dolog benne van, az oldhatóság is, és még periódusos rendszer is van benne, az enyémben kettő is, mindenféle adattal, amiből egy csomó még emeltre sem kell :P. Számológépet természetesen lehet vinni :). Ezen kívül csokit, szőlőcukrot, innivalót lehet :) (de a zsíros kenyeret, hagymát, meg hasonlókat mellőzd, mert egyrészt a többieket is zavarná, másrészt meg nem parasztreggelizni mész xD, bár én hallottam, hogy valaki pár éve egy matekérettségin már megcsinálta xD), na de viccet félretéve a szőlőcukor meg a csoki jó is, ha van nálad, mert serkenti az agyműködést, és így jobban fog sikerülni az érettségi :). Én emeltezni megyek szerdán kémiából, ősszel voltam középszinten, úgyhogy átérzem, hogy min mész keresztül :). Kedd este menj korábban aludni, mert az is sokat segít, ha kialszod magad, és kipihent vagy :). Sok sikert! :)
2013. máj. 13. 19:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm =) Neked is sok sikert kívánok =) =) =)
2013. máj. 13. 20:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Ne aggódj nem fogok parasztreggelizni menni az érettségire =D =D =D Köszönöm ezt a tippet is ;-)
2013. máj. 13. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!