Szerintetek ez jó ötlet?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy közvetlen érettségi után kitanulok egy szakmát, vagyis elmegyek egy 1 éves OKJ-ra. Majd aközben fejlesztem a nyelvtudásom, megcsinálok egy középfokú német nyelvvizsgát, és külföldre felvételizek egyetemre. Ha felvettek, az egyetemi éveim alatt tudok dolgozni a megszerzett OKJ-s szakmámban, nem kell elmennem alja melósként a Mc Donald's-ba
egyébként vendéglátásban lévő szakmára jelentkeznék
mit gondoltok?
2013. aug. 12. 19:49
1/7 anonim válasza:
Nem rossz ötlet, de szerintem nincs 1 éves vendéglátós OKJ.
2/7 anonim válasza:
Vendéglátós szakma?
Pincér? Vagy mégis mi?
3/7 anonim válasza:
de van :) tanfolyam, és nem iskola rendszerű
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, tanfolyam, és pincér szakmára mennék.
2013. aug. 12. 20:21
6/7 anonim válasza:
Jó tervnek hangzik, de kérdés, h 1 db középfokú nyelvvizsga ráadásul ami német, mire lesz elég! Vendéglátósként a 2 db sem nagy cucc, a középszint meg édes kevés lehet. Persze egyszerűbb étteremben lehet elég, de ha nem " alja melósként a Mc Donald's-ba" akarsz melózni, akkor oda tudás is kell, nem csak határozottság :D
7/7 anonim válasza:
Végülis nem annyira hülyeség.
Még hajókra is elmehetnél felszolgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!