Mennyi időt töltötök tanulással?
Második Válaszoló vagyok!
Picit szánalmas hogy az emberek 2 mondat alapján ítélik meg az embert.
Nem értem miért lennék stréber.Mert van 2 ötösöm fizikából?...Ennyi?...
Azt se tudjátok milyen ember vagyok! Azt sem hogy fizika szakra járok! Egyszóval semmit!
Nem hiszem hogy stréber lennék, nem vagyok mindenből ötös.
De utálom ezt...amikor valaki 1 mondatból már életre szóló következtetéseket von le.
Hát köszi szépen..
Én írtam a kukásat.
Nos persze, valóban igazad van, te a 0 tudásoddal fogsz egy cég élén állni, nem az aki a BMEn végzett valamilyen felsőépítészként :D:D:D
Remélem, mikor szükséged lesz rá, akkor nem lesz orvos a közelben, mert nem volt kedvük diplomázni, mert vállalkozó kedvük volt és TUDTA ÉS EZ BOLDOGGÁ TETTE. :D:D
te szerencsétlen...
Kedves Kérdező,
naponta 2-3 (max 4) órát, de nem intenzíven egyfolytában. + nekem sok a különórai kémia házim (orvosira megyek).
gimi 11. évfolyam
tejóóéggg napi 2-3 óra ....inkább csajozok ennyi idöből:D
Kinek a pap kinek a papné.Én nem szólom le a strébereket söt van olyan mikor egy strébert megkivánok és mikor csacsog egész orán odamennék és megtömködném a száját:D
A legjobb egyszer volt hogy bejöttem egy strébernek és folyton jelentkezett énmeg lehuztam akezét és a fütyimhez tettem
Egyetértek az orvosira készülő válaszolóval!
Az utolsó válaszolónak: ne haragudj, de nagyon bután gondolkodok, amit meg a stréber leányzóval tettél...inkámb szégyeld magad
Tudás kontra józan ész...
Én vagyok a második válaszoló a kis stréber fizikás...
És a kis üzletemberek honnan gondolják hogy aki tanul és tényleg hajtja a tudásvágy annak nincs ilyen "képessége",kvázi józan esze????
Átlagban 2-3 órát naponta (persze van amikor többet) , de ilyenkor azt is figyelembe kell venni, hogy reál tagozaton vagyok, és kitűnő voltam/vagyok :) Szinte minden nap 7 órám van, s ezek mellett még versenyekre is készülök. Akárki tarthat strébernek, nem érdekel, már megszoktam. És én nem azért tanulok, mert a szüleim kényszerítenek, hanem MAGAM miatt. Az érettségis kérdésre válaszolva szerintem érdemes lelkiismeretesen készülni az érettségire, majd meg lesz az eredménye! ;) Azért nem mindegy, hogy melyik egyetemre vesznek fel. Ha vannak konkrét céljaid, akkor pedig azért érdemes tanulni, hidd el! Nekem már vannak terveim, és így nem "tengetem" az életem, hanem mindig a célom lebeg a szemem előtt, és próbálok minél közelebb jutni hozzá, és minél többet tenni érte, hogy sikerüljön valóra váltani :)
- egy 14 éves 9-es lány :) -
Utolsó válaszolónak: teljesmértékben egyetértek veled, én is azért tanulok, mert az áhított cél lebeg a szemem előtt.
És valójában mi szeretnél lenni?(eddig te tünsz a legértelmesebbnek:))
Dehogynem te is nagyon értelmesnek tűnsz:D
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!