Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi időt töltötök tanulással?

Mennyi időt töltötök tanulással?

Figyelt kérdés
Pl. érettségire érdemes lelkiismeretesen késtülni?
2009. okt. 24. 20:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
52%
Én őszíntén megmondva 1 percet sem!Én megjegyzek mindent órán amit elmondanak!Mikor számonkérésre kerül sor átnézem óra előtt!Ez személytől függ kinek milyen a memóriája!Én ezzel a módszerrel bandikálom gimnáziumi éveimet 4-5ös átalggal!Tehát ez nagyon személyfüggő!
2009. okt. 24. 21:29
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos napon van 6 órám, nahát ezekből kb 2-re rossz esetben 3 ra kellene komolyabban készülni.

Ezek félóra alatt megvannak nekem.

Én is inkább órán odafigyelős vagyok.

Fikából második ötösömet szereztem így.

(Reálos vagyok :] )

Törire Irodalomra nehezebben készülök, ott már 1 órát is tanulok.De megvan az áhított jegy :)

2009. okt. 24. 21:49
 3/20 anonim ***** válasza:

Nos órán nembírok figyelni,otthon nem szoktam tanulni,így marad a puskázás egész évben.Az átlagom 3.3

Most fogok érettségizni így nekem muszály lesz tanulni,de menni fog mivel.:

Tavaly évvégén bukásra álltam irodalomból és az egész éves anyagból kellett tudást adni.Tanultam rá 3 órát és 5ösre lefeleltem:DDe akkor is .A sok szar betűtől görcsbejön a szemem.Amit utálok az az irodalom és a történelem.A többi elmegy

2009. okt. 24. 22:00
 4/20 anonim ***** válasza:
38%
22.00 semmi gond, kukásnak is kell valakinek lennie!
2009. okt. 24. 22:03
 5/20 anonim ***** válasza:
59%

Ez a másik!Én sokkal többre fogom vinni mint egy szinötös stréber.Megvan bennem a vállalkozo kedv és egyszerűen tudom...Érzem.Már bonyolitok üzleteket ami számomra jo.Például megvettem valamit a neten amit késöbb dupla áron eltudtam adni és mégsorolhatnám.

TUDOM és ez boldoggá tesz.

2009. okt. 24. 22:07
 6/20 anonim ***** válasza:
34%
22:07 igazat adok neked, a sok stréber meg tanuljon csak a diplomáért úgyis valahol dobozt fog pakolni. Attól mert valaki nem stréber nem fog kukás lenni, elárulom, általában már többre lehet vinni egy jó szakmával, mint a sok papírlappal. Na erről ennyit.
2009. okt. 25. 10:41
 7/20 anonim ***** válasza:
52%
Kösz ,hogy kiálsz mellettem.És igazad is van
2009. okt. 25. 10:59
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ámbár nem értek egyet veletek!
2009. okt. 25. 11:22
 9/20 anonim ***** válasza:

ma 10:41 és mennyire de mennyire igazad van, igaz én egyetemre járok,de nem vok odaérte,én is inkább vállalkozó kedvű emberke vok,és nem fogok vkinek droidkodni(alkalmazott lenni),ne hidd valamelyik válaszadó,mert diplomád van már boríték a sikerre,hát nagyon nem felejtsd el,a diploma semmire se garancia,az égvilágon,nem nevel életre.Figy egy mondás,Robert T Kiyosakitól:"A bankárom nem kéri a bizonyítványom,hanem a pénzügyi kimutatásaim".Olvasd el a Robert T Kiyosaki:Gazdap papa szegény papa művét,majd rájössz,hogy a diploma szinte egy használhatatlan WC papír is lehet akár,jó ez kicsit durva de értsd mit akarok mondani.Én is vállakozok,eladok dolgokat,számítógépeket,szolgáltatást(telepítek gépeket),ingatlanokat,most veszek földet.

Például Bill Gatest kivágták az egyetemről,Steve Jobs-t úgy szintén,Stadler József 8 általánost végzett.

Ezen gondolkozzon el aki azt választolta,hogy utcaseprő leszel,általában a nagy vállalat vezetők csicskáztatják a nagy diplomásokat.

2009. okt. 25. 11:38
 10/20 A kérdező kommentje:
A legutolsó válaszolónak: Ne haragudj, nem akarlak megsérteni, de nem értek egyet veled. Egyébként is maga a tudást már nem is értékeljük semmibe?Legyünk buták, ne tudjunk semmiről? Ma már minden hülye gyerek8elnézést)diplomát akar, ebből kifolyólag csökken az adott diplomának az értéke. És pl. ha valaki a jelessével bekerül egy fizika szakra, meg be kerül egy hármas tanuló(mert most már nagyon könnyű bekerülni), akkor a jeles tanuló érezheti magát kellemetlen helyzetbe.(nem tudom érthető.e hogy mire akarok kilyukadni).
2009. okt. 25. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!