Mennyi a heti óraszám Gimnáziumban 11. évfolyamban?
Ezen kívül még annyit, hogy általános gimnáziumba járok, és Matek, Angol fakultációt választottam.semmi emelt óraszámú tantárgy, érdekelni mennyi lesz a heti óraszám. Hiába keresem google-ben, nem ad ki semmit..
Még annyit szeretnék tudni, hogy Angol/matek fakt heti mennyi óraszámban szokott lenni, és hogy osztályozzák őket?
Szerintem is iskolánként eltérő, de azért leírom, mert most voltam 11.-es.
Az alapóraszám 27 volt. Matek fakt heti +4 óra, német fakt + 2 óra (angolt nem lehetett).
29? nekem 10.-ben volt 32 órám, jövőre csak több lesz...
első voltam
Szia!
Én most voltam 11.-es és kb. 31-32 órám volt egy héten (biosz-kémia fakt, de angolból érettségiztem tavaly, szóval annyival kevesebb). A fakton ugyanúgy köteles vagy részt venni, mint az alap órán és ugyanúgy dogák, felelések vannak. Ha külön tanár tanít pl. matekból alap órán és fakton, akkor a jegyeid átlagából fogsz év végén osztályzatot kapni, szóval mindkét tanáron múlik a jegy.
Nekünk a matek faktosoknak heti 6 matekjuk van, ha jól tudom.
első vagyok
kémiám, énekem továbbra is lesz, és +7 faktos órám lesz a két tárgyamból...így lesz több órám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!