Általában hány BIOLÓGIA és KÉMIA óra van egy héten egy jobb gimnáziumban? Tagozat és reál/humán iskola függetlenül lennék kiváncsi a válaszokra, tehát minden óraszám érdekel.
Én jó suliba járok. Benne van az országos 30ban.
Előkészítős az összes osztályunk, így 10.be keztem tanulni kémiát heti 2 órában. Bioszt csak most, 11be keztem tanulni, azt is heti 2 órában. Idén van fakultáció választás. Aki felveszi valamelyik tantárgyat faktra, azoknak plusz 2 órával több lesz mint egyeseknek. Tehát ha bioszt felveszed, akkor jövőre heti 4 órában fogod tanulni. De ha kémia bioszt veszed fel, akkor bioszt 4 órában, kémiát meg továbbra is 2 órába veszik majd, mert kémia csak 2 éves tantárgy. Ezért aki idén nem veszi fel faktra, az többet nem tanul kémiát.
Remélem érthető voltam. :)
Nyelvi spec, jó gimn.
9. 2 kémia
10. 2 kémia, 2 biosz
11. 2 biosz
12. 2 biosz
Én egy jobb gimnáziumba jártam biosz-kémia tagozatra, 3 éve végeztem.
Ha jól rémlik, minden évben heti 4-4 biológia és kémia óránk volt (de ehhez néha jött még 1-2 órarenden kívüli biológia vagy kémia).
6 osztályos gimnázium reál osztály 9.:
biosz nincs és heti 2 kémia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!