Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit ismételhetek rá, ha...

Mit ismételhetek rá, ha gyógyszerésznek vettek fel?

Figyelt kérdés

Ne ilyedjen meg senki,nem szét akarom tanulni magam nyáron.:D

csak amikor van egy kis időm, szívesen átnézem,amire szükségem lehet

köszönöm

2013. júl. 27. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:
15%

ismételhetek rá?

A magyar nyelv alapjait.. mást egyenlőre nem kell gyakorolj sok szövegértését.

2013. júl. 27. 13:41
 2/7 A kérdező kommentje:

Először is: -.-"

Az isméltést pedig úgy értettem,hogy pl. lesz szerves kémia,amit már valamilyen szinte megtanultam.

2013. júl. 27. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Első válaszoló: a szó, amit kerestél "egyelőre" és nem "egyenlőre". Utóbbi létező szó, de nem abban az értelemben, ahogy Te akartad használni. Ciki, mikor olyan hibára hívod fel más figyelmét, amit Te sem tudsz jobban :)

Kérdező: ha minden áron tanulni akarsz, akkor kémiát lehet, de én nem javaslok semmit. Tekintve, hogy az egyetemen teljesen mást fogsz tanulni, mint amit érettségin kértek számon, azonkívül szívsz majd eleget az elkövetkezendő 5 évben, inkább élvezd még ezt a bő 1 hónapot és nyaralj, bulizz, esetleg tanulj nyelvet. Én is azt teszem :)

2013. júl. 27. 13:49
 4/7 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm.

Eddig az angolommal fogalalkoztam,majd augusztusban szeretnék elmenni felsőfokra,szóval a nyelvtanulás megvolt.

A kémiától kicsit félek..:D

2013. júl. 27. 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pihend ki magad a nyáron :) Én orvosin vagyok most leszek 4ed éves. Szerintem az utolsó olyan nyarad a mostani amikor szabad vagy. Nincsenek nyári gyakorlatok, vizsgák stb. Az egyetemen úgyis egész más a követelmény mint a gimiben volt. Úgyhogy nincs mit ismételned.
2013. júl. 27. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én most végeztem a gyógyszerészetin. Nem tudom, milyen jó voltál kémiából, mennyire biztos a tudásod (az, hogy felvettek nem jelzi ténylegesen a tudást). A lényeg az, hogy egy kicsit elevenítsd fel, meg térj ki azokra a dolgokra, ami "sötét foltnak" számít nálad. A matek lesz elsőben húzós, főleg a Semmelweisen.
2013. júl. 27. 17:26
 7/7 A kérdező kommentje:

#3/6, #5/6, #6/6!

köszönöm a válaszokat! :)

2013. júl. 27. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!