Mit ismételhetek rá, ha gyógyszerésznek vettek fel?
Ne ilyedjen meg senki,nem szét akarom tanulni magam nyáron.:D
csak amikor van egy kis időm, szívesen átnézem,amire szükségem lehet
köszönöm
ismételhetek rá?
A magyar nyelv alapjait.. mást egyenlőre nem kell gyakorolj sok szövegértését.
Először is: -.-"
Az isméltést pedig úgy értettem,hogy pl. lesz szerves kémia,amit már valamilyen szinte megtanultam.
Első válaszoló: a szó, amit kerestél "egyelőre" és nem "egyenlőre". Utóbbi létező szó, de nem abban az értelemben, ahogy Te akartad használni. Ciki, mikor olyan hibára hívod fel más figyelmét, amit Te sem tudsz jobban :)
Kérdező: ha minden áron tanulni akarsz, akkor kémiát lehet, de én nem javaslok semmit. Tekintve, hogy az egyetemen teljesen mást fogsz tanulni, mint amit érettségin kértek számon, azonkívül szívsz majd eleget az elkövetkezendő 5 évben, inkább élvezd még ezt a bő 1 hónapot és nyaralj, bulizz, esetleg tanulj nyelvet. Én is azt teszem :)
Értem, köszönöm.
Eddig az angolommal fogalalkoztam,majd augusztusban szeretnék elmenni felsőfokra,szóval a nyelvtanulás megvolt.
A kémiától kicsit félek..:D
#3/6, #5/6, #6/6!
köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!