Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ilyen érdeklődési körrel és...

Bratilla kérdése:

Ilyen érdeklődési körrel és képességekkel milyen területen kellene továbbtanulnom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most leszek 11.-es, szóval már foglalkoztat az egyetem, de nem tudom, milyen szakot kellene választanom. Hogy mi az, amit szeretnék és még esetleg meg is érné tanulni.

A tantárgyak közül a humán tárgyakat szeretem. A reál tárgyak (matek, kémia, fizika, biológia..) sajnos nem az erősségeim. Nyelveket tanulni is szeretek.

Szeretem a művészeteket, a színházat, szeretek utazgatni, de irodai munkát is el tudnék képzelni a későbbiekben. Érdekelnek a természetfelletihez, a vallásokhoz kapcsolódó dolgok is, de nem tudom, azoknak hol venném hasznát, pedig valami olyan jellegű nagyon tetszene.

Gondoltam rá, hogy színházi rendezőasszisztens, idegenvezető, vagy kulturális szervező leszek, de nem tudom, hogyan válhatnék ilyenekké.

Szakok, amiket kinéztem:

- színháztörténet

- ókori nyelvek és kultúrák / keleti nyelvek és kultúrák

- vallástudomány

- esztétika

Nem tudom, ezek közül érdemes-e valamelyiket tanulni.

2013. júl. 25. 18:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!