Milyen az egyetemista élet a Miskolci Egyetemen? Szerettek oda járni? Ha igen v ha nem akkor miért?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 13:07
22/29 anonim válasza:
Sziasztok!:)
Én is a Miskolci Egyetemre járok majd gazdálkodás és menedzsment szakra /levelező/.
Jön még valaki erre a szakra?
23/29 anonim válasza:
Én is erre a szakra jelentkeztem, csak FSZ képzésre. Te gólyatáborba készülsz?
24/29 anonim válasza:
Szia! Gtk-gazd.men.-es vagyok! Én nem megyek gólyatáborba!
26/29 anonim válasza:
Mert általában a levelezősök nem szoktak, de ha mennének is én nem tudnék/nem akarnék, mert van egy gyerekem, nem hagyhatom itthon.
28/29 anonim válasza:
27-es Ha jártál az ME-re neked lehet h rossz tapasztalatod van. Ha nem jártál az ME-re akkor meg borzasztóan előítéletes vagy.
Én két karra is járok az Ee-n, és nem ismerek egyik évfolyamon sem olyan embert, aki ne szeretné az Miskolci Egyetemet.
29/29 anonim válasza:
oda járok fldtudományi szak hát eléggé utálom emg az a baleg mizértia s rémes na meg a koli pff elég szánalmas ha nem lenne a röghöz kötés már váltottam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!