Nagyjából milyen pontszám számít jónak továbbtanuláskor?
Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 13:57
1/8 anonim válasza:
Szia! Ez nagyon sok tényezőtől függ. Műszaki irányban lásd BME(mérnökinfo, villamosmérnök) 400 pont felett már jónak mondható. De, ha a gazdasági karokat nézzük akkor 470 meg kell, hogy legyen. Szóval ezt így nagyon nem lehet megmondani, hogy mennyi a jó. Na meg persze az se mindegy, hogy államira, vagy költségtérítésesre mész.
2/8 anonim válasza:
Amennyi kell, hogy bekerülj a szakodra.
4/8 anonim válasza:
Hát kinek mi a jó. Úgy nagy átlagban én 400 pont felett mondanám azt, hogy jó eredményt ért el az illető. De ha nekem lett volna anno ennyi pontom, nem lettem volna elégedett (na meg fel sem vettek volna).
5/8 anonim válasza:
Ez nagyon szakfüggő. De én elégedett voltam a 410 pontommal, szerintem 400 felett már jó.
6/8 anonim válasza:
Az, amivel felvesznek adott szakra. Ha a tavalyihoz képest nézed, akkor szerintem akkor lehetsz szinte teljesen biztos, ha minimum 50-el több pontod van.
7/8 anonim válasza:
Nekem 140 ponttal van több a tavalyinál :D
8/8 A kérdező kommentje:
Áh,értem.A szakokhoz tartozó pontokra nem gondoltam! Köszi a válaszokat! :)
2013. júl. 25. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!