Felvételi pontszámok elszámolása? Kalkulátor jól számol?
Biztos felesleges idegeskedés, de inkább megkérdezem: tehát nekem tavaly 390 pontom volt, azóta csináltam egy OKJ-st, amit el is fogadtak és ugyebár 24 pontot ér. Mégis 400 a végpontszámom. Eddig nincs is bajom, mert tudom, hogy a végére ezt rendesen helyrerakják, de valamiért a kalkulátor is pont ennyit számol nekem, pedig ez lehetetlen. Ha a részösszegeket összeadom akkor rendesen 414 pont jön ki nekem, de amúgy meg akárhányszor beütöttem mindig 400at írt ki. Nyugtassatok meg, hogy a kalkulátor is rossz, és a végére megkapom szépen a megérdemelt pontszámomat...
Fel fogom őket valószínűleg hívni, csak már annyi mindenért zaklattam szegényeket, hogy kezd kicsit égni a pofám...:D
Szerintem az lehet a baj, hogy neked már ezzel több, mint 100 pluszpontod lenne.
Valószínűleg az OKJ nélkül lenne 90 pluszpontod. És bár az OKJ plusz 24 pontot ér, de ugye max 100 pluszpontod lehet, tehát nem 114 pluszpontod lesz, csak 100.
Lehet, hogy tévedek, de ez tűnik a leglogikusabbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!