Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hány évesen lehetek szakács?

Hány évesen lehetek szakács?

Figyelt kérdés
Általános 8 után rögtön mehetnék szakácsnak? És ha igen, akkor az hány éves szakma? Mennyi idősen lehetek leghamarabb szakács?

2013. júl. 20. 00:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Milyen kérdések annyit kérdeztél hogy hány évig kell tanulni és hány évesen lehetsz az és ha lenne egy csepp eszed akkor rájönnél hogy van aki 12 évesen már az és vannak olyan seggek mint te aki valszeg sose lesz az!
2013. aug. 13. 14:32
 12/18 A kérdező kommentje:

Milyen kérdések? :D Kapásból 4 is van... Látom a matekkal is gondok vannak, de sebaj ;) Biztos az egyetemre ilyen jellegű tudás sem kell. Jóféle lehet... xD

Egyébként feltűnt, hogy még mindig nem válaszoltál a kérdésemre? :D De azért én vagyok az idióta... Ha annyi eszed lenne, mint amennyit bemesélsz magadnak, akkor már rég nem írogatnál nekem, hanem hagynád az egészet a fenébe.

2013. aug. 13. 17:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Igen?És melyik az a négy kérdés agyelágyult?

Első:Hány évet kell járnod 4-5 attól függ angol előkészítősre mész érettségivel vagy sima érettségivel vagy lehet 3 éves érettségi nélkül

Második:Hány évesen lehetsz szakács?Attól függ hány évesen kezded a középiskolát v szakiskolát és hogy hány évig jársz kb 15-19-ig

Ezen kívül még milyen kérdésed vagy h*lyegyerek!

2013. aug. 13. 19:03
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát ezen kívül még minimum egy, úgyhogy a számolás most sem sikerült, egyetemista ;) De már közel jársz! Gyúrj még rá egy kicsit :D Menni fog, én szorítok!
2013. aug. 13. 23:19
 15/18 anonim ***** válasza:
És mi az az egy te túlokos?Mert ha az hogy 8 általános után mehetsz-e akkor ásd el magad!
2013. aug. 13. 23:24
 16/18 A kérdező kommentje:
Hiába próbálkozol ismét sértegetéssel és gyerekes hergeléssel. A te szintedre még akkor sem fogok lesüllyedni ;)
2013. aug. 14. 15:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Már rég alattam vagy hisz még annyit se tudsz hogy 8 általános után egyből kell-e szakácssuliba menni vagy sem de remélem nem vesznek fel mert ilyen idióta biztos nem tud főzni!
2013. aug. 14. 19:16
 18/18 A kérdező kommentje:

Alattad azért, mert egy kérdésben te tájékozottabb vagy, mint én? :) Ha ez miatt valakit te magad alá sorolsz, akkor elég durván félre lettél nevelve... Főleg ha épp azért igyekszel valakit bántani, mert megmerte kérdezni azt, amit nem tud. :D De ez már a te problémád, te állítottál ki magadról most egy bizonyítványt...

És az lesz a poén, ha még most sem fogod magad észrevenni, ami elég valószínű, tekintve, hogy eddig se sikerült :D

2013. aug. 15. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!