Hány évesen lehetek szakács?
Figyelt kérdés
Általános 8 után rögtön mehetnék szakácsnak? És ha igen, akkor az hány éves szakma? Mennyi idősen lehetek leghamarabb szakács?2013. júl. 20. 00:11
1/18 anonim válasza:
Akár 15 évesen is ha akkora tehetség vagy és otthon mindent megcsinálsz és utána felfigyelnek rád!
2/18 A kérdező kommentje:
Nem mentem ezzel sokra, de kösz :)
2013. júl. 29. 00:12
3/18 anonim válasza:
Miért most mit vártál hogy azt mondja valaki hogy te 20 évesen az leszel?Gondolkozz már!
4/18 A kérdező kommentje:
Épp ezt vártam volna, hogy gondolkozzon már :D
Aki tudja, hogy milyen iskolákat kell végigvinni ahhoz, annak mibe tart kiszámolni kb-re a kort? Gondolkozz már...
2013. júl. 31. 23:58
5/18 anonim válasza:
De nem érted hogy a tehetség nagyon számít Gordon Ramsey már 14 évesen mester volt!
6/18 A kérdező kommentje:
De én a normál menetét kérdeztem -.- Nem tűnt fel, hogy direkt a sulis folyamatokról érdeklődök? A lenti 3 kérdésemből 2 arról szól...
2013. aug. 7. 06:03
7/18 anonim válasza:
Nem azt nem írtad hogy középiskolában akarsz tanulni ne magyarázz mellé te azt kérdezted hány évesen lehetsz szakács a kettő nem ugyanaz!
8/18 A kérdező kommentje:
Jaj hagyjál már a hülyeségeiddel... Ha nem tudsz a kérdéseimre válaszolni, akkor ne írj, ember! Nem vagyok az ökörségeidre kíváncsi ;)
2013. aug. 7. 12:47
9/18 anonim válasza:
Te vagy az ökör te szerencsétlen még a kérdésed sem tudod megfogalmazni akkor mit ugatsz én egyetemre készülök akkor nehogy már egy ilyen kis nyomi gyerek oltogasson!
10/18 A kérdező kommentje:
Egyetemre? LOL. xD Hát csak gratulálni tudok...a sok értelmedhez. ;)
Amúgy nem véletlen írtam azt, hogy "kérdéseimre". :D De látom az egyetemhez az olvasmány értelmezése alapszinten sem szükséges.
2013. aug. 12. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!