Egyetemi passzív évvel kapcsolatban?
Igen ?:) Annak örülnék, ha úgy is részt vehetnék rajta, mert szeretnék minél több emberrel megismerkedni,meg a csoporttársakkal ismerkedni majd.
Valóban barátokra lehet szert tenni gólyatábor nélkül is? Mármint nem nehéz egy picit anélkül? Főleg, hogy nem is leszek kolis..
Kollégista vagyok, de gólyatáborba nem mentem. Abszolút nem éreztem magam hátrányban emiatt. Eleinte nehezebb volt, szokatlan volt a környezet, nem volt egy ismerősöm se, de idővel megoldódott minden.
Egyébként általában a kari Hallgatói Képviselet szervezi a Gólyatábort, bár ez függ attól, hogy milyen egyetemre, karra mész továbbtanulni. Nyugodtan írj nekik, biztosan válaszolni fognak a kérdésedre. De ha nem mehetsz, vagy nem is akarsz menni, akkor is maximum 1 hónapon belül lesznek ismerőseid az egyetemen is.
Kedves utolsó válaszoló! A kérdésem még az lenne, hogy ez a kari hallgatói képviselet vagy kiket hol lehet elérni? Ez fent van a suli honlapján?
Egyébként szeretnék részt venni nagyon a gályatóbáron,de csak akkor amikor elkezdem az aktív évet, most elég felesleges lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!