Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Csak nekem nem megy az esti...

Csak nekem nem megy az esti tanulás?

Figyelt kérdés
Nemtudom ti, hogy vagytok vele, de nekem 7 után, mintha egyszeribe fejbevágtak volna és nemtudok tanulni tovább. Ti, hogy vagyok ezzel ? Esetleg valami praktika, módszer?
2009. okt. 20. 20:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem az a jó,ha nincs itthon senki,főleg apum.Apum zenét hallgat hangosan,állandóan bejön,gondolom megnézni,hogy tanulok-e.

Bennem meg van,az hogy ha tanulnom kell akkor ott ülök és nem kapcsolom be a gépet/tv-t.Viszont van,hogy hiába ölök a könyv felett 2óra tanulásból igazán intenzív csak 45-60perc:(

Én hazaérek pihenek fél órát,nem feltétlen alszok,most is megnézek pár dolgot majd leülök tanulni.Este azért nem szeretek tanulni,mert olyankor már leragad a szemem,nagyon fáradt vagyok!:(

14,5/L

2009. okt. 21. 14:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Én 8-9-kor kezdek tanulni, mert ilyenkor 2x elolvasok bármit, és meg van a 4-es. Nappal nem megy. De este fél óra tanulás után elfáradok, ezért abbahagyom, és szünetekbe tanulok iskolába.
2009. okt. 21. 17:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Már valaki előttem más írta: mindenki máskor tud igazán jól tanulni. Valakinek délelőtt, délben, délután,este, hajnalban tanul a legjobban. Egyébként meg én is úgy vagyok mint te, én este bizony lehetek bármennyire éber én akkor sem tudok tanulni este! Én legjobban hajnalban szoktam igazán tanulni, nekem akkor friss az agyam, vagy esetleg délután 2-4 fele.
2009. okt. 21. 19:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Amikor én gimis voltam,amikor idegenvezetést tanultam és most mikor turizmus-vend. fősulira járok alig kellett tanulnom,ennek pedig egyszerű az oka.Figyeltem órán,nem beszélgettem,vagy leveleztem stb,igyekeztem memorizálni mindent és még most is így amikor hazamegyek nem kell szinte semmit sem tanulnom:)Vizsgákra előtte egy nappal és simán átmegyek:)

Amúgy nekem is már 8kor bezár a bazár:D

2009. okt. 21. 20:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Én bármikor tudok tanulni, de este jobban megy. Például latin vizsgámra év végén a legtöbbet este kilenc és fél egy közt tanultam, (mondjuk előtte az egész napot ezzel töltöttem, de a zöme hátramaradt) és dicséretet kaptam. Ha napközben tudsz tanulni, kelj korán, hátha reggel is olyan jól megy, és akkor suli előtt a fejedbe tudsz verni valamit XD
2009. okt. 23. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!