Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok annak a 16...

Mit gondoltok annak a 16 szaknak az államilag támogatott ponthatára fog lejjebb menni?

Figyelt kérdés

Tudjátok, van (ha jól emlékszek) egy 10%-os kvóta. Ha nem érik el annyian ezeket a kiszabott ponthatárokat, elvileg lehetőség van rá, hogy lejjebb vigyék. Mit gondoltok van erre esély? Kinek, hogyan sikerült az érettségi?

Személy szerint én a 443 pontommal nem sokkal maradok el a 465-ös kiszabottól. Elég idegesítő...

2013. júl. 17. 07:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Természetesen számít a pénz. Nyilván nem jelöltem volna be a költségtérítéseset, ha nem tudnánk finanszírozni.

De mint írtam, könnyebbség lenne ha...

Ami pedig azt illeti, hogy 30.000 másik helyre bekerültem volna államira, azt aláírom. Így van.

Pech, hogy engem (sajnos) ez érdekel...

2013. júl. 17. 16:06
 12/14 rémuralom ***** válasza:
210 ponttal nem mennek az emberek költségtérítésesre, mert 240 a minimum. 210-zel max. FSZ-képzésre kerülhetnek be. Az meg egy dolog, hogy mely szakokon van sok állami hely, és egy másik dolog, hogy a kérdező mi akar lenni, ha nagy lesz.
2013. júl. 17. 19:52
 13/14 A kérdező kommentje:
A kérdező jogászképzésre jelentkezett...
2013. júl. 17. 23:01
 14/14 anonim ***** válasza:

valamelyik évben a 480 pontosok között válogattak, olyan túljelentkezés volt..

Most az 500 sem lesz nagy szám..

a 443 nem rossz, de ne dőlj hátra elégedetten. 24.-én lesznek meglepetések..

érdekes lesz, amikor meghirdetik a pótfelvételit..mert lesz, az biztos...kell a pénz.

2013. júl. 18. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!