Tancsa kérdése:
Államilag támogatott hely?
Figyelt kérdés
Ha én most tanító szakon államilag támogatott helyen vagyok és meg is tartottam ,de át szeretnék jelentkezni egy másik szakra akkor ugyanúgy államilag támogatott helyen maradok?2013. júl. 16. 12:52
1/3 anonim válasza:
Főszabály az hogy költségtérítésesre tudsz átjelentkezni..de egyedi esetek is vannak.
2/3 A kérdező kommentje:
de akkor is ha karon belül maradnék?
2013. júl. 16. 12:58
3/3 anonim válasza:
Ezt tanulmányi osztályodon kellene megérdeklődni mire van lehetőséged egyáltalán átjelentkezni. a finanszírozási formák egyes szakokhoz és nem karokhoz vannak meghatározva hogy hányan lehettek, pl. elképzelhető hogy ürült meg állami hely azon a szakon ahova menni szeretnél, és simán támogatottra vesznek át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!