Gábor Dénes főiskola mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
Viszonylag könnyen elvégezhető műszaki szakot keresek. Munka mellett estin, levelezőn v. távoktatáson.2013. júl. 12. 09:56
2/10 anonim válasza:
Hát, a főiskola viszonylag nagy, szóval elég nehéz is. Valahol 2000-2200 tonna körül saccolom.
3/10 anonim válasza:
Az a híre hogy könnyű elvégezni, a legalacsonyabb a színvonala, viszont a munkaerő piacon nem nézik sokra.
Nekem viszont van ismerősöm aki itt végzett infós, ő is munka mellett végezte el, rendszergazda beosztásban van közigazgatásban és mégis csak megérte, hisz diplomás bért keres, ellenben egy okj végzettséggel a felét kapná kb. Mindenkinek magának kell eldönteni...
4/10 anonim válasza:
Szerintem meg ne a könnyebb utat válaszd, levelezőt máshol is munka mellett csinálják az emberek, és jó pár neves intézménynek is van levelező informatikus képzése.
5/10 A kérdező kommentje:
Munkahely kéri a papírt. A beosztás már megvan, meg az ahhoz kellő tapasztalat, de hasonló beosztásban a többiek diplomások. Ezért kell, meg persze ezzel együtt járó bértábla miatt is.
2013. júl. 12. 13:40
6/10 anonim válasza:
Akkor a munkahelyed/lakhelyedhez legközelebbi sulit válaszd. Ne a legkönnyebbet, hanem a legoptimálisabbat, ami lehet hogy egyben a legkönnyebb lesz, de nem biztos.
8/10 anonim válasza:
Már megint olyanok okoskodnak, akik csak messziről látták az iskolát. Én oda járok. Most fogok végezni és hálózati mérnökként dolgozom mellette. Egyáltalán nem olyan a színvonal mint amilyennek egyesek beállítják. 300-an kezdtünk ebben az ultrakönnyű iskolában, maradtunk 30-an. Minden csak nem könnyű. Nyilván nem egy BME, de a többi főiskola között simán megállja a helyét.
9/10 anonim válasza:
Én is jártam a GDF-re. Senkinek se ajánlom. Egyébként nem olyan könnyű, mint ahogy sokan hiszik. (Persze könnyebb,mint az ELTE vagy BME. Most oda járok.)Viszont embertelen korrupt, és minden tanár egy barom.
10/10 anonim válasza:
jól mondod, korrupt.
pénzről szól az egész , nincs kivétel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!