Ez most komoly? Miért nem postázzák ki a egyetemi felvételi eredményeket papír alapon? Ezek normálisak? Muszáj szívatni az embereket?
én meg pont azon akadtam ki h a középiskolait miért postán küldik
sztem ez így kényelmesebb, olcsóbb, gyorsabb
mi a baj vele?
azért a posta se 100% megbízható
nekem tűnt már el cuccom
internet nélkül meg tanulni se lesz túl könnyű... manapság
1. Ha nincs internet hozzáférése, akkor elmegy szépen a barátjához, vagy egy internet kávézóba, könyvtárba stb. Remélem azt vágod, hogy egyetemen/fősulin MINDEN neten keresztül megy. A tárgyfelvétel, a vizsgafelvétel, ösztöndíjak stb. Nem árt, ha hozzászoksz.
2. Minek feleslegesen egy rakás papírt pazarolni?
3. Ha megbénítja vmi hacker a rendszert, akkor az az OM gondja, majd megoldja.
Egyáltalán nem hülyeség ez.
Most ezen miért kell így kiakadni? Miért, szerinted a Magyar Posta annnnnyira megbízható?
Különben meg mikor megtudod a ponthatárt, nagyjából azt is tudni fogod, hogy hova vettek fel/hova nem...
Mert a mai világ már szinte teljesen kifordult magából.
Sokan sajnos már azt hiszik, hogy az internet a minden, és azon kívül nincs semmi más.
Rendben van, hogy hasznos a net, praktikus meg minden, de úgy gondolom, hogy bizonyos eseményeknél azért mégis csak jobban érzi az ember magát, ha ott van az a kézzel fogható levél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!