Van itt olyan aki az állatorvosira jelentkezett idén fizetős szakra? Hány pontot visztek? Hanyadik helyre írtátok?
Igen figyeltem, és pont azért kérdezősködöm hogy kinek hány pontja van,mert én eltoltam a kémiát azért nem lett valami fényes pontszámom :(
Bár is az igaz hogy első helyre kevés ember merte bevállalni megint.
igen..államira meg 100-zal kevesebben:D amúgy azt nem jelölted be? Hány pontod lett, ha szabad megkérdeznem?
A kémiát én is elcsesztem..nem is reménykedek inkább..lehetetlen, hogy felvegyenek:'((
sziasztok
nem akarok senkit sem elkeseríteni, de biztos h nőni fog a ponthatár a tavalyihoz képest. Mindenkinek megvan a plussz 100....szóval ebben ne reménykedjetek. És nem akarom ezt mondani,de aki már érettségiből nem tud "összekaparni" minimum 400 pontot, az ne nagyon akarjon erre az egyetemre jönni. Tavaly én 450 pontot vittem a 480ból és meg kell mondjam ,h kb végigbukdácsoltam ezt az első évet. Persze lehet én tévedek, de ez a tapasztalat, h aki még kevesebb ponttal jött,az rég itt hagyta az egyetemet. És nem valami jó azzal szórakozni,h visszafizeted a 1,25 milkát.:(
Szóval fel a fejjel, a remény hal meg utoljára. De higgyétek el ,h ide a LEGKEVESEBB bekerülni.
Szia! Én ugyan nem állatorvosira jelentkeztem, de a "kevés" pontszámot illetve hasonló cipőben járok veled: én vidéki általános orvosira (ONA) pályázok 395 ponttal, így én sem nem hiszem, hogy sok esélyem lenne. Legfeljebb a gyógyszerészeti sikerülhet, de ki tudja...Szóval csak annyit akarok mondani, hogy nem lehet előre megjósolni. Hátha most a kötelező 2 emelt bekavar a legtöbb felvételizőnek, és bejuthatsz idén fizetősre. Még nincs veszve neked sem semmi...Ezért még bizakodom egy picit én is, de persze nem élem bele magam. Ha meg nem kerülsz be, legfeljebb megprópálod jövőre is.:)
(Bocsánat, ha pongyolán fogalmaztam volna, de sose tudtam magam túl jól kifejezni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!