Hol találtatok gyakornoki munkát és hogyan sikerült bejutni oda? Ti sem kaptok fizetést? Kor, nem, végzettség?
akkor te még suliba jársz? Gyakornokoknak nem szoktak fizetni általában, Én önkormányzatnál voltam, (l akkor 20 év, TB)és mondták, hogy fizetni nem tudnak, de a nyarat ott tölthetem.
Pesten viszont sok helyen fizetnek, de több ideig kell ott gyakornokoskodni. A profession.hu oldalon sok ilyen hely van.
Esetleg Kecskeméten a Mercedes gyárban is tudsz lenni, ott is fizetnek.
Ilyen végzettségem van jelenleg...Csak diplomázni kéne...
Szie-ymék Bsc műszaki menedzser -építési szakirány.
Ezzel nem tudok mercédeszhez menni,sajnos.Én is azon nézegetem,de inkább bankos meló érdekelne.Tényleg csak a közgéseket veszik fel oda?
Én sem találtam gyakorlati helyet, sok helyről nem is válaszoltak, bár sajnos későn is kezdtem el keresni, ez hozzá tartozik. Az utolsó utáni pillanatban láttam meg egy hirdetést a faliújságon, nem volt egy álom hely, de úgy voltam vele, hogy egyrészt túl sok választásom nincs, másrészt meg miért is ne. Fel is vettek, fizetést persze nem kapok, de sok előnye van annak, hogy ők kerestek és nem én keveredtem kéretlenül oda.
Mindenbe bevonnak, mindent elmagyaráznak, megmutatnak, nagyon tetszik, hogy nem csak malmozok egész nap.
Egyébként ahogy én a szakomon észrevettem, többnyire csak azok kapnak fizetést a nyári kötelező szakmai gyakorlatért, akik valamilyen bennfentes úton kerültek a helyükre, pl anyu-apu, betolta őket. Ritka az, amikor a cég magától ajánlja fel, hogy ezért ad egy kis zsebpénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!