Ti nem féltek az egyetemtől?
Engem nagyvalószínűséggel felvettek az orvosira 432pontom van emelt fizika és emelt biosszal mentem és így nem nagyon tudom a kémiát alapvető dolgokat tudok belőle,de nem sokat és parázok,hogy ez miatt kiesek hamar érdemes nyáron átnézni a kémiát?
Ti hova jelentkeztetek hány pont?
Tényleg figyelhetnél a helyesírásra.
Egyébként meg felesleges előre parázni, majd év közbe megtanulod. Nyáron pihenjél meg bulizzál...
Második vagyok. Nekem is ez volt:D Utáltam a kémiát, nem is ment, a tanárom se volt jó, így inkább a fizikát választottam.
Nem mondom, hogy egyszerű volt az első év, utána kellett járkálnom a dolgoknak, de aztán csak nem buktam meg egy vizsgán se, pedig buktak szép számmal olyanok, akik kémiával mentek:D Az év végi vizsgám meg 4-es lett, a bikém meg már 5-ös.
"Nem, nem félek tőle. Már többször is elvégeztem, és egyszer sem harapott meg. Jóban vagyunk."
Hány egyetemet végeztél, ha szabad érdeklődnöm?
Kérdező: nem félek, inkább izgatott vagyok miatta, de a jó értelemben. Nem tudhatom ugyan bizonyosan, hogy hova vesznek fel, vagy felvesznek e egyáltalán, csak erős tippem van (megalapozott), így már utánajártam, hogy milyen ott az élet, megnéztem az órarendet (ott sajnos van), a tantervet, tárgyakat és mindent. És tetszik. Szintén kémiás, sőt van matek és fizika is, ami azért rémiszt meg, mert nekem pl a középszintű matek érettségim 3-mas lett, de majd csak lesz valahogy. Ha képes voltam jól megírni egy emelt kémiát, akkor talán azt a kis mennyiségű matekot is meg fogom tudni csinálni, mint ami ott van (barátnőm szerint, aki odajár nem több, mint egy középiskolás anyag emelt szinten).
Én egy kicsit. Nagyon szeretnék bekerülni az első helyre, amit jelöltem, úgyhogy most inkább ideges vagyok.
De egyébként már nagyon várom, teljesen más közeg lesz, mint a középsuli. Meg eleve azt tanulhatom, amit szeretek. Nem fogják fölösleges dolgokkal traktálni az agyam :-)
" Nem fogják fölösleges dolgokkal traktálni az agyam :-)"
Haha. Csak hiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!