Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy fél év a...

Mennyibe kerül egy fél év a Semmelweis egyetemen? (általános orvosira gondolok)

Figyelt kérdés
2014-ben mennyi lehet majd?

2013. jún. 27. 20:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Kb. 1 millió forint/félév.

De felvi.hu-n ott van a pontos összeg...

2013. jún. 27. 20:28
 2/16 anonim ***** válasza:

1 020 000 Ft

forrás: [link]

2013. jún. 27. 20:33
 3/16 A kérdező kommentje:

És ha nem most megyek oda suliba, hanem jövőre.

Mennyi lehet akkor az "ára"? Kb. hogy készüljek? 1,1 vagy inkább 1,2 millió?

2013. jún. 27. 20:37
 4/16 anonim ***** válasza:

Nem sokat változik, kb. ennyire kell számítani.

De nem lenne célszerűbb inkább normálisan tanulni és bekerülni államira? Vagy neked van felesleges 12 millád erre? Irigyellek:)

2013. jún. 27. 20:52
 5/16 A kérdező kommentje:

Felesleges pénze senkinek sincs!

A normális tanulás itt inkább brutális.

Amióta két emelt kell iszonyatosan nehéz bejutni államira.

Szín ötös tanuló haverom (én is az vagyok, de ő okosabb) kb. 6 órákat aludt, napi 6-8 órákat tanult.

Az egyik 90% feletti lett a másiknál azt mondták, hogy szóbelinél ha a max-ot kapja kapja is csak x% lesz (nem tudom pontosan mennyi)

Azt tudom, hogy 12 pont kellet volna még neki, de az lehetetlen szinte.

2013. jún. 27. 21:06
 6/16 anonim ***** válasza:

Ez baromság. A ponthatárokat is csak a jelentkezők alakítják. Ha nem lehetne ennyi pontot elérni, nyilván nem annyi lenne a ponthatár.

Inkább szedd össze magad, mert bizony a fizetősök elég gyorsan ki szoktak esni. Nehogy azt hidd már, hogy a két emelt nehezebb, mint az orvosin egy vizsga...

2013. jún. 27. 21:10
 7/16 A kérdező kommentje:
Ja, lehet, hogy igazad van. Az a baj, hogy nem igazán van jó tanárom. Az meg nagyon fontos.
2013. jún. 27. 21:11
 8/16 anonim ***** válasza:

Hát annyira nem borzalmas az. Rádásul most hogy két emelt kell, nem csak te írsz kettőt, hanem mindenki, szóval másnak is nehezebb. Technikailag semmivel sincs kevesebb esélyed.

Amúgy két emelt az semmi, biosz meg kémia, ugyan... egy vicc. A biosz talán néha tud szivatni, de arra is fel lehet készülni. Az orvosihoz képest...

2013. jún. 27. 21:12
 9/16 A kérdező kommentje:

Na azért ez a két tantárgy nem a legkönnyebbek közé tartozik.

Amúgy fura,de nekem a kémia sokkal nehezebben tűnik. Bioszban csak 1-2 rész van ami nagyon nehéz.

2013. jún. 27. 21:29
 10/16 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem szólónak: nem csak neked kell két emeltet írni, hanem mindenkinek. Tehát mindenkinek pontosan ugyanolyan mint neked, nem indulsz hátránnyal.

És tanár nélkül is fel lehet készülni.

Főleg egy év alatt...

2013. jún. 27. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!