Tényleg nem annyira vészes a szóbeli érettségi?
A tanárok rengeteget segítenek, és teljesen érthető hogy azt érzed, nem tudsz semmit. Ez azt jelenti hogy jól tudod, csak már pihenned kéne egy kicsit. A forrásból nyugodtan csemegézhetsz, a minimum pontot akármilyen hülye meg tudja szerezni, ennél márcsak jobban lehet teljesíteni. :)
Tényleg ne parázz rá, és minden rendben lesz.
Sok sikert!
Én tegnap érettségiztem. Ma kaptam meg a bizonyítványt.
Négyesekkel zártam.
Egyébként rengeteg segítség van és megfelelő idő a rendes kidolgozáshoz.
Töriből ott van az atlasz kis logikával négyest is össze lehet hozni vele.Pláne ha előtte tanulgattad.
A magyar pofon egyszerű,ott tényleg csak rajtad múlik,hogy mennyire akarod.Ha tanulod akkor semmi para.
A nyelvre én semmit nem tanultam még is jól elbeszélgettem németül a tanárommal,pláne az elnök meg angol szakos volt szóval ez is segítette a jobb jegyet.
A tanárok sokat segítenek.
Ha nem húzatnak póttételt akkor valszeg átmentél.
Szóval,semmi para mert csak rosszabb lesz.
Szerintem komolyan tanulj,mert ez egy életre szól és ha elb*szod akkor csak nyűglődés lesz a pótvizsgán meg tanulni tanulni tanulni.
Én nem egy éjszakát virrasztottam a tételekkel reggelig.
De szerintem az utolsó napon ne tanulj estig.
Hanem nyugodtan feküdj le hamarabb és aludd ki magad.
Én sok sikert kívánok neked.
És menni fog.:):)
A választott tantárgyam az gépészet volt és az 60 tételből áll, és senki se bukott.
Szóval, kitartás.:)
Írta hogy szerdára megy (utolsó hozzászóló), szóval van még plusz pár napja! :)
Én viszont kedden megyek, és az első 2-3 hozzászólást nagyon szívesen olvastam, komolyan jó érzés volt, és nem azért mert nem tanultam, hanem mert megerősített most azonnal abban, hogy továbbra is olvasgassam csak.
Én ha valamit elkezdek, akkor szeretem a maximumot kihozni belőle, igaz, eddig csak 82%-os angol középpel és egy 81%-os infó érettségivel büszkélkedhetek, ami mellé kértem a teljes értékű nemzetközi ECDL vizsgát is "ingyen".
Szeretném, ha minél jobb lenne az érettségi, és látom a kedves kérdező is nagyon erre hajlik. Továbbra se hallgass arra, aki azt mondja hogy NULLA tanulással (vagy háromszori átnézéssel) elért ötös eredményt. Talán a négyest, de azt is max. az írásbeli miatt. Erre ne alapozzon senki.
Kérdező: sok szerencsét, ha gondolod írj privátot, nekem is jó lenne kis biztatás majd a legutolsó pillanatokban! :)
Jó hétvégét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!