Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Holnap szóbelizek és RETTEGEK?!

Holnap szóbelizek és RETTEGEK?!

Figyelt kérdés

Ti mennyit tanultatok a szóbelire? Estin csinálom az érettségit és munka mellett nem nagyon volt időm tanulni.. főleg a magyartól félek:S

Mire számítsak?

2013. jún. 20. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

hát... b@zdmeg.

Ha nem tanultál, akkor ne csodálkozzál..

Mondjuk.. legalább az esélytelenek nyugalmával vághatsz nekik. Rizsázz, mondj mindent ami eszedbe jut... ha tanárok rendesek, átlökdösnek.

2013. jún. 20. 20:09
 2/8 A kérdező kommentje:
hát BAZ*MEG! nem leírtam, hogy dolgozok és nem tudtam annyit tanulni, amennyit kellett volna??
2013. jún. 20. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:

akkor is b@zdmeg..

Több ismerősömnek (köztük apámnak is) is sikerült estin lerakniuk az érettségit estin...munka mellett.

Nem kifogás..

2013. jún. 20. 20:25
 4/8 anonim ***** válasza:
az én édesanyám két éve érettségizett estin, úgy, hogy minden nap dolgozott mellette, és három gyereket nevelt mellette (mindhárman fiatalkorúak vagyunk), mégis sikerült neki minden. angolból lett egyedül hármas, mert az egyszerűen nem megy neki, minden mást ötösre csinált :)
2013. jún. 20. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:

A nem nagyon volt idom tanulni mit jelent? El sem olvastal egy tetelt sem, vagy a 25bol csak 22t tudsz? Nem mindegy.

Nem tudom milyen jegyekre hajtasz, de hidd el, a tanaroknak sem az a celja, hogy megbuktasson. Mondj el mindent, ami eszedbe jut (irodalmi atlasz, szoveggyujtemeny, verseskotet sokat segit), aztan ha valami kimaradt, kerdeznek.

Olvasd at legalabb mindegyik tetelt, hogy azert valami fogalmad legyen rola. En háromszor olvastam at azt a tetelt, amit huztam, es max pontos lett.. Sok sikert!

2013. jún. 20. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Szóbelin már nem nagyon szoktak buktatni.
2013. jún. 20. 20:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Ettől féltem?? Az összes 4 lett csak a töri 3! Nagyon boldog vagyok.. :D
2013. jún. 23. 23:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Hülygyerek... ezért paráztál ennyire ? ez csak érettségi.
2013. jún. 24. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!