Holnap szóbelizek és RETTEGEK?!
Ti mennyit tanultatok a szóbelire? Estin csinálom az érettségit és munka mellett nem nagyon volt időm tanulni.. főleg a magyartól félek:S
Mire számítsak?
hát... b@zdmeg.
Ha nem tanultál, akkor ne csodálkozzál..
Mondjuk.. legalább az esélytelenek nyugalmával vághatsz nekik. Rizsázz, mondj mindent ami eszedbe jut... ha tanárok rendesek, átlökdösnek.
akkor is b@zdmeg..
Több ismerősömnek (köztük apámnak is) is sikerült estin lerakniuk az érettségit estin...munka mellett.
Nem kifogás..
A nem nagyon volt idom tanulni mit jelent? El sem olvastal egy tetelt sem, vagy a 25bol csak 22t tudsz? Nem mindegy.
Nem tudom milyen jegyekre hajtasz, de hidd el, a tanaroknak sem az a celja, hogy megbuktasson. Mondj el mindent, ami eszedbe jut (irodalmi atlasz, szoveggyujtemeny, verseskotet sokat segit), aztan ha valami kimaradt, kerdeznek.
Olvasd at legalabb mindegyik tetelt, hogy azert valami fogalmad legyen rola. En háromszor olvastam at azt a tetelt, amit huztam, es max pontos lett.. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!