Most szóbelizek. Ha kihúzott tételt nem tudom, akkor húzhatok másikat?
Figyelt kérdés
Mikor kell jelentenem, hogy nem megy az adott tétel? És ha kihúzott sem fog menni? Akkor megköszönik majd visszaülök a helyemre? Igazából a történelemtől félek, 15 tételt tudtam megtanulni, de a másik 5 alig megy. Félek, hogy azokba húzok bele! Ki járt már igy? Köszönöm.2013. jún. 16. 19:58
1/12 anonim válasza:
Irodalomból nem tudok 5-öt, nyelvtanból, 6-ot töriből, 7-et föcuiből 12-t. Kb én így vagyok, úgyhogy te még jobban állsz mint én :D Amúgy célszerű akkor mondani amikor húzol h ezt nemtudod mert akkor a te idődet se húzzák azzal h esetleg nem elég amit tudsz róla hanem húzol egy másikat. Ha akkor is olyat húzol amit nem tudsz akkor baj lesz. Én ettől félek a legjobbam.
2/12 anonim válasza:
Nekünk úgy volt, hogy húzhattunk pót tételt de csak akkor, ha a tanár húzat, mert úgy látja, hogy semmit se tudunk. De ha azt a tételt amit másodjára húztál teljesen hibátlanul elmondod, maximum csak hármast kaphatsz.
3/12 anonim válasza:
Próbálj meg azért valamit összehozni
Ha nem megy, azt úgyis látni fogják
És kakor még mindig póttételezhetsz
4/12 anonim válasza:
Na és mi van akkor, ha az ember az irodalom tételt tudja, de a nyelvtant nem (vagy fordtítva)
5/12 Anna Reverse válasza:
ha csak az irodalmat vagy csak a nyelvtan tételt tudod és a másikhoz hozzá se tudsz szólni akkor újat kell húznod mind a kettőből...:/
6/12 A kérdező kommentje:
Ha semelyiket se tudom?Tehát a pótételt? Nagyon ciki? Úgy rettegek..Nekem is hiányzik az irodalomból 4 amit nem tudok és nyelvtanból is.
2013. jún. 16. 20:32
8/12 anonim válasza:
Hát olvasd el legalább 1-szer azokat a tételeket. Az is több a semminél.
Amúgy pont nem ajánlatos mondani, ha nem tudod. Adnak egy csomó forrást (főleg törinél - ha csak abból kiírod a dolgokat, már megvan a minimum). A tanár látni fogja, ha nagyon gyér és szólni fog ha másikat kell húzni. De neki se ez a célja, csak magát égetné az elnök előtt, hogy milyen tanítványai vannak.
9/12 eperke20 válasza:
5.! Te ezt a hülyeséget honnét szedted? A kettőből összesen kell meglenni a 12-3 %-nak. Nálunk is voltak, akik csak az egyiket tudták és mégsem húzattak velük póttételt.
10/12 anonim válasza:
Pedig úgy van, ha a magyarból az egyiket nem tudod, a másikat igen akkor is mind a kettőt újra húzatják veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!